2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

143 بازدید | 31 پست

سلام 

من میخوام اقدام کنم برا بارداری 

کسی هست بدونه از کجا بفهمم تخمک ازاد میشه که اقدام کنم؟؟چه وقتی؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

🥺🥺منم میخام بدونم اسید فولیک شنیدم خوبه سه ماه قبل بارداری بخور

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
🥺🥺منم میخام بدونم اسید فولیک شنیدم خونه سه ماه قبل بارداری بخور

یعی شماهم میخوای اقدام کنی؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیت تخمک گذاری بگیر از داروخونه با اون میشه فهمید

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
یعی شماهم میخوای اقدام کنی؟؟

اره ولی چن ماه دیگه مثلا اگه خدا بخاد تابستون

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
کیت تخمک گذاری بگیر از داروخونه با اون میشه فهمید

کیت بخرم باید چه وقتی ازش استفاده کنم؟بعد پریودی چه زمانی؟

من از برنامه my calendar استفاده میکنم خیلی خوب دوران تخمک گذاریتونو طبق سیکل پریودی مشخص میکنه

بزنم تو گوگل این برنامه برام بالا میاره

۱۷ روز مونده به پریود بعدی شروع کن به کیت زدن هر وقت دیدی دو تاخط پررنگ شد شروع کن به اقدام ،هرشب تا وقتی خط کیت کمرنگ شه یعنی دو سه شب نزدیکی داشته باش

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
اگه دوره ت ۲۸ روزه هست بر اساس عکسی که فرستادم میتونی اقدام کنی  اگر نامنظم هستی کیت بخر علای ...

من پریودم نامنظم نیس ولی این ماه دو هفته عقب انداختم 

حالا چیکار کنم

تو از روز ۱۰ پریود اقدام کن ولی کیت هم بذار وقتی مثبت بشه یعنی باید بین ۲۴ تا ۳۶ ساعت آینده اقدام کنی چون این موقع تخمک آزاد شده دیگه

کیت رو هم باید هرروز سر یه ساعت مشخصی با ادرار کاملا غلیظ بزنی