2777
2789
عنوان

مامانای گل لطفا راهنماییم کنید

69 بازدید | 13 پست

دخترم ۲سال و دوماهشه وزنش ۱۳.۱۰۰ قدشم ۹۱ سانت.برای غذا خوردن اذیتم نکرده خداروشکر همه چی میخوره.خوابشم خوبه.حرفم میزنه تقریبا .۱۹ ماهگی از پوشک گرفتمش.

الان سوالم اینه که من ۵ ۶ ماهی هست که هیچ شربت تقویتی بهش ندادم،لازمه که بهش بدم اگه اره ممنون میشم بهم معرفی کنید چی بدم.

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوبه فک نکنم نیازی باشه دختر منم ۲ سالو ۳ ماهشه ۱ ماه و نیم پیش بخاطر گریه و نق و غر زدنای بیش ازحدش بردم دکتر گفت کمبود اهنو ویتامین داره نوشت برلش خداروشکر بهتر شد اخلاقش ولی هنوز غذا خوردنش رو مخمه دختر منم نزدیک ۱۳ کیلوئه

از پوشک گرفتن سخت نبود چقدر طول کشید؟؟

نه سخت نبود دخترم خیلی همکاری کرد.دوهفته طول کشید

اگه خوبه فک نکنم نیازی باشه دختر منم ۲ سالو ۳ ماهشه ۱ ماه و نیم پیش بخاطر گریه و نق و غر زدنای بیش ا ...

چه شربتی براش نوشت؟؟

من یه مولتی ویتامین خارجی نوشت برام کلی ویتامین داشت نصفشو دادم همشو ندادم

اسمشو ممنون میشم بگید

چقدر خوب من خیلی میترسم از این مرحله

منم خیلی میترسیدم ولی یهو گرفتم راحت شدم از پوشک اصلن نترس همه سختیش ۲ هفتس

منم خیلی میترسیدم ولی یهو گرفتم راحت شدم از پوشک اصلن نترس همه سختیش ۲ هفتس

دختر من ککم کم ۱۸ماهشه!!میاد تو دستشویی ادا یش کردن در میاره و میگه جیش!!میترسم یادش بدم زود باشه!!شبا هم پوشک نمیکردین از همون اول؟؟؟

دختر من ککم کم ۱۸ماهشه!!میاد تو دستشویی ادا یش کردن در میاره و میگه جیش!!میترسم یادش بدم زود باشه!!ش ...

روزا باز بود شبا پوشک بود یاد بگیره جیششو نگه داره شبا صدام میکرد برای جیش