2777
2789

بتازگی فهمیدم 

میگن کبدت چربه

حالا است دروغ

میخام راه درمانش دنبال کنم

وانجام بدم تا نتیجش ببینم. 

جوون ننه باباهاتون راه درست بگین

نه راه حدس گمان خوووووو

قهوه بخور .پیاده روی

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بهترین راه رژیم و ورزشه

برو دکتر غدد

بهت یه قرص مخصوص کبد هم میده 

اسمش لیور گله

کلا روغن های بیرون رو بزار کنار فقط روغن زیتون طبیعی بخور

حتما پیاده روی رو داشته باش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

زرشک تازه از عطاری خریدم واسه شوهرم دم کرد هفته سه بار میخورد هرشبم عرق کاسنی و شاطره ....بعدم غذای چرب و شیرین را ب حداقل رسوندیم ...دوماه بعد ک رفت سونو خوب شده بود 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
قرص نمیتونم بخورم

خب بقیه کارهایی که گفتم رو انجام بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

قرص گیاهی داریم عزیزم قبل و بعدش سونو بگیر.عطاری داریم و کانال تلگرامی خواستی درخدمتم

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم 

خاک شیر با یه قاشق گلاب و یه قاشق آبلیمو با آب جوش خیس کن صصبح ناشتا با مدت یه ماه مصرف کن 😍هم کرد رو پاکسازی میکنه هم شکم رو آب میکنه .خودم انجام میدم هر سال دوسه ماهی استفاده میکنم

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖