2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم خونه ای مامانم هستم باهاش دعوام میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 65 پست
 مادرتون خودشون بچه کوچیک دارن توقعی نباید داشته باشید که بچه تون رو نگه دارن مخصوصا که خودتون ...

چرا پس بع من رسیدنی مامانم توقع داذه حالا یه بچه ای منو‌نگهداره اضافه هست تو۸ماهگی بچشو‌ یه هفته کامل میفرستاد خونم که چی اسباب کشی دارم پدرم در اومد از گل نازکتر به بچه نگفتم حالا جوابش اینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نرفتی خونه خودت؟

میخواستم برم ولی دیگه چون خونم دور بود به بیمارستان مجبور شدم بیام یجورایی و بخاطر بزرگی خونه گفتم بچه ها اینحا میرن حیاط باز بازی میکنن خونه ای من اپارتمانه حوصلشون سر میره

فردا میخوام اینکار کنم بگم تو بیا ولی اصلا دوس ندارم اونم بیاد ولی میخواد بیاد فرقی به خالم نمیکنه ب ...

گلم باور کن تنهایی خیلی بهتره..بگو چنروز یکبار بیاد بهت سر بزنه همین..

اوقاتت رو تلخ نکن.اونم مادره..دستشو ببوس فردا جمع کن برو خونت

💕

چرا پس بع من رسیدنی مامانم توقع داذه حالا یه بچه ای منو‌نگهداره اضافه هست تو۸ماهگی بچشو‌ یه هفته کام ...

خب ایشونم اشتباه میکنن. هر کی خودش به اندازه کافی با زندگیش درگیر هست که دیگه نمیتونه کار اضافه انجام بده. خدا رو شکر میگید که شوهرتونم خوبه و راه میاد باهاتون. برید خونه خودتون راحت و اسوده حرص هم نمیخورید. 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
میخواستم برم ولی دیگه چون خونم دور بود به بیمارستان مجبور شدم بیام یجورایی و بخاطر بزرگی خونه گفتم ب ...

پدرتون در قید حیات هستن؟ اون بچه مامانتون خواهر یا برادر تنی خودتونه؟ چون همش تو حرفاتونون یگین بچه مامانم 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
خب ایشونم اشتباه میکنن. هر کی خودش به اندازه کافی با زندگیش درگیر هست که دیگه نمیتونه کار اضافه انجا ...

بذار بگم فردا بچه رو بردیم غربالگری بریم خونمون دیگه خدا کنه قیافه نگیره الکی دست پیش بگیره

پدرتون در قید حیات هستن؟ اون بچه مامانتون خواهر یا برادر تنی خودتونه؟ چون همش تو حرفاتونون یگین بچه ...

البته بگم خیلی دوسش دارم و بحال من هیچ فرقی نداره ناتنی با تنی ولی مامانمیکاری میکنه این حسو بهش داشته باشم

بذار بگم فردا بچه رو بردیم غربالگری بریم خونمون دیگه خدا کنه قیافه نگیره الکی دست پیش بگیره

با مهربونی و زبون خوش بگو ❤️بگو کارام زیاده شوهرمم تنهاس برم خونه م. 

البته بگم خیلی دوسش دارم و بحال من هیچ فرقی نداره ناتنی با تنی ولی مامانمیکاری میکنه این حسو بهش داش ...

یعنی ناپدری داری؟

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
میگه تو زائو هستی نباید تکون بخوری تا ۱۰باید بخوابی

بگو شوهرم هست اون کارای بچه ها رو میکنه نگران نباش اگه دیدم بهم فشار میاد میام پیش خودت