2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم خونه ای مامانم هستم باهاش دعوام میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 65 پست
برو پیش مادرشوهرت

اونم خیلی سنش بالاس بگم میاد حتی یکی از خواهر شوهرام خیلی راحترم باهاش تا مامانم ولی به ننم بر میخوره 

میدونی هم‌نیگه من باشم و کاری نکنم هم 

دارم افسردگی میگیرم بخدا  یکم خسیس بازی هم در میاره الان تشنم شد رفتم یهچال دیدم باقلوا هست یه ...

بنده خدا اونم خسته شده دیگه خودشم بچه کوچیک داره اعصابش نمیکشه

واقعا روزای سختیه . به دل نگیر

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه خودم راحت ترم دلم نمیخاد به کسی زحمت بدم اخلاقمه مامانم میگه اخلاقت گنده😅

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
فردا برو خونت عزیزم یه مدت بگذره قلق کارها و مدیریت اوضاع دستت میاد.اونم خسته اس بابچه کوچیک آخه دوت ...

اره ولی خوب چرا فقط بچه ای من همیشه اینجا نیستم که من تازشم اخ ین زایمانم‌هم هشت دیگه بچه نمیخوام بیچاره دخترم مظلوم هست حرف گوش کنه ولی عی اونو دعوا میکنه 

من بچه دوم رو وقتی اولی ۱۸‌ماهه بود دنیا اوردم‌یه شبم‌نرفتم‌پیش‌مامانم خودش شبا میومد میخوابید طبیعی زایمان‌کرده بودم‌حتی‌تو‌بیمارستان‌ ک باهام میومد خودم‌ همه کارای بچم‌رو میکرم

سر این‌یکی‌بچم‌میخوام ‌خودم تنها برم‌زایشگاه

اونم خیلی سنش بالاس بگم میاد حتی یکی از خواهر شوهرام خیلی راحترم باهاش تا مامانم ولی به ننم بر میخور ...

واقعا گیر کردی بگو شوهرم میگه دو روز موندی دیگه بسه بریم خونه خودمون یا 

سلام عزیزم. صبح برو خونه خودت. من  بعد زایمانم همه سرما خورده بودن  اومدم خونه تنها بودم. خواهر شوهرمم  چندماه قبل زایمان کرد خودش کرونا داشت فقط با نوزادش تو خونه بود 

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

عزیزم شما الان خسته ای هورمونات بهم ریحته

مادرت وظیفه ای نداره

شما و‌ همسرت تصمیم گزفتین بچه داشته باشین

الانم باید فقژ از خودتون توقع داشته باشید

همسرتون کمک کنه برید خونه خودتون..

من الان زایمانه حتی بیمارستانم قراره شوهرم همراهم باشه..

چشمم کور دندش نرم میخواست بچه نخواد🤪

💕

واقعا گیر کردی بگو شوهرم میگه دو روز موندی دیگه بسه بریم خونه خودمون یا 

بیچاره شوعرمم مظلومه شانس گوهم مامانم پدرشو‌در اورده یه از دهنش بی احنرامی در نیومده الان بندازم گردن شوهرم باهاش‌ دعوا میکنه

عزیزم شما الان خسته ای هورمونات بهم ریحته مادرت وظیفه ای نداره شما و‌ همسرت تصمیم گزفتین بچه داشته ...

منم بخدا شوهرم تنها یه لنگه پا برد بیمارستان اورد بیچارع خودش میگه بریم خونه غذا یه هفته از بیرون میگیرم برات 

منم بخدا شوهرم تنها یه لنگه پا برد بیمارستان اورد بیچارع خودش میگه بریم خونه غذا یه هفته از بیرون می ...

خب برو دیگه منتظر چی هستی گلم..

ادم همه چیو نمیتونه بام داشته باشه.

بگو‌ مامان من میرم تو‌چمد روز یکبار بیا بهم سر بزن

خونه خودم راحترم با خوشی و خرمی برو .

💕

مادره خسته میشه کلفت ک نیست

اخه بخدا کاری خاصی هم نمیکنه که بیشتر به بچه ای خودش میرسه من بچم از صبح شوهرم برده شب اورده 

منم گاهی یه چایی میده بهم خودم همه کارای بچم رو‌میکنم یا چیزی بخوام پامیشم میرم میخورم

مادرتون خودشون بچه کوچیک دارن توقعی نباید داشته باشید که بچه تون رو نگه دارن مخصوصا که خودتون هم میگید طبیعی زایمان کردید و نیازی به کسی ندارید. به نظرم همسرتون باید کمکتون کنن تو این دوران کسی وظیفه ای نداره

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
خب برو دیگه منتظر چی هستی گلم.. ادم همه چیو نمیتونه بام داشته باشه. بگو‌ مامان من میرم تو‌چمد روز ...

فردا میخوام اینکار کنم بگم تو بیا ولی اصلا دوس ندارم اونم بیاد ولی میخواد بیاد فرقی به خالم نمیکنه بازم