2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم خونه ای مامانم هستم باهاش دعوام میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 65 پست
یعنی ناپدری داری؟

بله و بازم هم‌مثل پدر خودم دوسش دارم از مادرم بهم بیشتر محبت میکنه و حتی به بچم بیشتر از مامانم محبت میکنه بازی میکنه باهاش ولی مامانم از خود بیخود شده فک میکنه چه خبره دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله و بازم هم‌مثل پدر خودم دوسش دارم از مادرم بهم بیشتر محبت میکنه و حتی به بچم بیشتر از مامانم محبت ...

ببین عزیزم 

یه چیزی بهت بگم وقتی آدم زایمان میکنه انگار افسردگی بگیره و هورمونها قاطی پاتی میشن و خلاصه که یه مدلی میشه 

من زایمان دومم چون شهر غریبم خانواده ام اومدن پیشم یه هفته مامان و خواهرم و بابام تو اون یه هفته خیلی خوب بودم چون خیالم راحت بود مامانم کمکی داره

بعد از یه هفته بابام و خواهرم رفتن مامانم موند 

دلم سوخت بابام باید تنها باشه و کلافه و اینکه مامانم ارتروز داره بدن درد داره یه لحظه دیدم تو کابینت داره دستمال میکشه اصلا نفهمیدم چرا اینکار کردم یهو با عصبانیت گفتم نمیخوام کابینت تمییز کنی یعنی قصدم بود مامانم خسته نشه ها ولی خیلی بد گفتم و گریه کردم قشنگ فهمیدم اصلا دست خودم نبوده هنوز یادش می افتم اعصابم خورد میشه 

شما هم الان مامانت بخوای نخوای هر چی هم بچه حرف گوش کن باشه بالاخره ۳ ساله اس و خیلی کاراش رو اعصاب و کار هم داره دستشویی بردن و خورد و خوراک و خلاصه که آرامشت رو حفظ کن و از این که کنار مامانتی لذت ببر 

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
ببین عزیزم  یه چیزی بهت بگم وقتی آدم زایمان میکنه انگار افسردگی بگیره و هورمونها قاطی پاتی میش ...

بله حرف شما کاملا درسته ولی شوهرمم میگه اونم هرموناش بهم ریخته

بله حرف شما کاملا درسته ولی شوهرمم میگه اونم هرموناش بهم ریخته

خوب دیگه هر کس اخلاقش یه جوره تو جلو شوهرت نباید چیزی بگی بگو حق داره خسته اس تو به دل نگیر  این دوران هم زود تموم میشه 

نباید به داماد رو داد برا مادر زن بزنه 🤪🤪🤪

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
خوب دیگه هر کس اخلاقش یه جوره تو جلو شوهرت نباید چیزی بگی بگو حق داره خسته اس تو به دل نگیر  ای ...

کاش از اونا بود که‌پرو‌بود نمیذاشتم‌تو‌بگه ولی میبینم حقشم میخورن مجبورم دفاع کنم ازش مامانم میبینه بدتر باهاش لج میکنه