2777
2789
عنوان

تورخدا کمک شیردهی دارم ۲روزه

104 بازدید | 16 پست

۲روزه زایمان کردم اولین روزا اغوزم چرب‌بود‌.از دیروز همش تو‌دهن بچس ول میکنم گریه میکنه الان نگاه میکنم شیرم از‌رنگ اب یکم زوشنتر‌هست انگار اب کلر داشته باشه اونجوریه شیر نمیشه مدام تو دهنشه

چیکار کنم قطره شیرافزا گرفتم 

خب شیر همون رنگیه دیگه

بچه.ات ضعیفه یکم فکش قوی تر بشه بهتر مک میزنه.

الان بذار خودش ول کنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شیر همون رنگیه دیگه بچه.ات ضعیفه یکم فکش قوی تر بشه بهتر مک میزنه. الان بذار خودش ول کنه

انفاقا خیلی خوب میک میزنه‌۲ساعتم دهنش بمونه میک میزنه ولی سیر نمیسه

انفاقا خیلی خوب میک میزنه‌۲ساعتم دهنش بمونه میک میزنه ولی سیر نمیسه

خب پس مشکل چیز دیگه است. بهش پستونک بده شاید دلش درد میکنه یا گوشش که با مک زدن اروم میشه. ببرش با دکتر مشورت کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه اخه واسه من خیلی بی رنگ هست

میدونم قرار نیست مثل رنگ شیر پاستوریزه باشه که. رنگش همینه

میدونم قرار نیست مثل رنگ شیر پاستوریزه باشه که. رنگش همینه

جدی میگم نمیدونم چرا حس میکنم باید پزنگ باشه تخه بارداری دومم هست سر دخت م پرنگتر بود این نبود

عزیزم از من بهت نصیحت اگه شیرت کم جون بود.حتما حتما شیر خشک بده.بچه های شیرخشکی از نظر رشد و قد و هی ...

من بچه ای اپلم با شیر خودم بود خوب بود شیرم ولی چرا این اینجوری شدم فاصله زیادی هم ندارن۳سال هست

من بچه ای اپلم با شیر خودم بود خوب بود شیرم ولی چرا این اینجوری شدم فاصله زیادی هم ندارن۳سال هست

شاید بدنت ضعیف شده

خب فعلا وقت داری.معمولا بعد ده روز شیر یهو زیاد میشه.اگه دیدی نشد بخدا بچه گناه داره شیرخشک بده

من شیرم کم جون بود شیرخشک ندادم.بچم رشد نکرد .بدجوری عذاب وجدان دارم

جدی میگم نمیدونم چرا حس میکنم باید پزنگ باشه تخه بارداری دومم هست سر دخت م پرنگتر بود این نبود

عزیزم اولش همینجوریه وابکیه بزار تا اخر یه سینه تو بخوره دفعه بعد اون ژیکی سینه تو بده 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔