2777
2789
عنوان

متوجه شدم شوهرم 😓

471 بازدید | 42 پست

رفته تو یوتیوب نزدیک ۵۰ تا ۶۰ تا کلیپ یوگا خانوما رو نگاه کرده اونم تو بازه زمانی های مختلف  میدونم قصدش چی بوده 

دعوای بدی شدیم کارمون به کتک کاری کشید چون قبلا به حساب خودش قول مردونه داده بود از این کارا بکشه بیرون انگار بهم جنون دست داده بود حالم دیگه از زندگی بهم میخوره

از اونجایی که از عمد اینکارو کرده بی محلی کنی بهتره انگار نه انگار واست مهمه 😂

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید می‌خواسته یوگا کار کنه

ینی منظوری داشته؟ خب اگه منظوری داشت .. میدید

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

میدونم میگید حساس نباش 

ولی بهش خیلی حساسم کلا به رفتارای این چنینی آلرژی پیدا کردم 

قبلا هم ازش چت با دخترا دیده بودم چرت و پرت تحویل داده بود و از نظر خودش فقط برای سرگرمی

فقط بگید بهم حق میدین یا اینکه من حساسم؟ 

شاید می‌خواسته یوگا کار کنهینی منظوری داشته؟ خب اگه منظوری داشت .. میدید

شاید میبینه و پاک میکنه و اینو از عمد گذاشته خانمش ببینه حرص بخوره

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

شاید میبینه و پاک میکنه و اینو از عمد گذاشته خانمش ببینه حرص بخوره

اره اینم هس

عجیبه به فکرش رسیده خانمش یوتیوبشو چک میکنه، مردا معمولاً خنگتر از این حرفان

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
میدونم میگید حساس نباش ولی بهش خیلی حساسم کلا به رفتارای این چنینی آلرژی پیدا کردم قبلا هم ازش چت با ...

شیکو مجلسی داری زندگیتو داغون میکنی اینهمه کلیپ زنها هست اینستا اونارم نباید ببینه؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
کلیپ یوگا دیده دیگه این چه کاریه کردی خیانت کرده مگه

خب عزیز من بنظرت یه مرد چرا باید یوگا براش مهم باشه

اونم با عناوینی که این حرکت بزنید برای تنبلی تخمدان خوبه

اون حرکت بزنید برای درد قاعدگی خوبه