2777
2789

از وقتی سنم پاین بود ازدواج کردم از همکلاسی هام جدا شدم بخاطر همین هیچ دوستی ندارم و دوست جدید پیدا کنم شوهرم اجازه نمیده باهاش دوست بشم فکرش درمورد دوست بده بخاطر همین خیلی احساس تنهای میکنم

من هیچی ندارم 

خیلی دوست داشتم  میداشتم

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هم دوستی به اون صورت ندارم همه در حد سلام علیک هستن تازه هم زود ازدواج نکردم هم شاغلم 

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

همه ظاهرا دوستن متاسفانه من ۱۴ سال دوست بودیم با کسی بچه دار شدم لهونه گرفت و هرچی خواست گفت همه چی تموم

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

منم هیچ دوستی ندارم اگه بخوای میتونیم ایدی همو تو شخصی بهم بریم و گاهی باهم درد دل کنیم و دوستای مجا ...

کاش گروه تل میزدین

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
من چنتا دوست دارم از دشمن بدترن 😂

خب پس ت از دشمن بی نیازی😂😂

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌

والا منم اونجوری صمیمی دونفر یا سه نفره ندارم فقط گاهی میرم تو گروهشون واسه سرگرمی حقیقتا اونا با هم دوستن منم گاهی باهاشون ی حرفی میزنم

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!