2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم ازاینا به تنهایی جواب نمیده ورزش و رژیم رو حتما باید داشته باشی اون وقت در کنارشون قرص هم شاید کمک کنه روند کاهش وزنت سریعتر شه 

انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق ؛ ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم! 

خاستم‌با قرص لاغری خودمو لاغر کنم بعد فهمیدم ک دخترعموی دوستم‌بعد مصرف قرص لاغری عوارضش اونو ب مرگ رسوند و طفلی در سن ۲۲سالگی فوت شد

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

من یه قرص ضد افسردگی‌میشناسم ک واسه لاغری نیست ولی باعث کاهش اشتها ولاغری میشه یعنی ازعوارضش لاغریه واینکه روزی فقط نصف بایدبخوری اسمش ولبان هستش خودمم تازه شروع کردم دم به دقیقه قبلاگشنم‌میشدالان عالیم خداروشکر گشنم نمیشه زیاد عوارضشونمیدونم میتونی تحقیق کنی ولی من راضیم

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 

الان من رژیمم غذامو کم کردم شیرینیجات و روغن کم کم کلا ممنوع کردم گاهی درحد مزه کردن فقط__ ورزش هم روزانه _آب زیاد میخورم _ نان فقط اندازه دوکف دست برنجم فقط ۴_۵قاشق با سالاد _

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
عزیزم لاغرشدی؟

والا ادامه ندادم خیلی بیخوابم میکرد فعلاخودمووزن نکردم ولی فکرکنم اره یه کم

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 

من یک ماه  از این قرص خریدم خیلی کاهش اشتها قوی داره یعنی تا شب میل به هیچی نداشتم. من یک ماه 8 کیلووزنم کم شد 

برای کسایی که بدنشون ظعیف خوب نیست چون خیلی قوی به نظرم

من با خانم مهرجو مشورت گرفتم این قرص برای من فرستاد 09191496779 این شمارش 

من چند بار ازش قرص لاغری خریدم هم محصولاتش خوب بود و هم اگر قرص نمیخواستم پس می گرفت بابت همین معرفی میکنم