آیسوداااااااهستم مدیر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 429 عنوان خیلی دعا کردم معجزه بشه نشد 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 36 پست خدایا نشد حتما حکمتی داره بازم شکرت همه چیمو گذاشتم پاش ولی اون....به حکمت خدا شک ندارم اگه قابلم میدونید ی صلوات بفرستید برا ارامشم عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ لطفا به نیت من بخونید 1400/02/14 | 18:58 35 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sbbbbb عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7870 دعا واسه خونه دارشدن؟ دعای راضی کردن همسر اولی آیه ۲۹ سوره مومنون ۲۵ بار بعد هرنماز دومی آیه ۹ سوره یس رو چند بار بخون فوت کن سمت همسرت هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
97elysa عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 18008 اولی آیه ۲۹ سوره مومنون ۲۵ بار بعد هرنماز دومی آیه ۹ سوره یس رو چند بار بخون فوت کن سمت همسرت 🌹❤
sbbbbb عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7870 لرای گره ا فتادن تو کار دعایی هس؟ سوره فتح عالی هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
آیسوداااااااهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 429 مشکل چیه مهربون؟ ی نفرو دوس داشتم تموم شد عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ لطفا به نیت من بخونید
آیسوداااااااهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 429 میشه بگی مشکلتو ی نفرو دوس داشتم کات کردیم عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ لطفا به نیت من بخونید
sbbbbb عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7870 ی نفرو دوس داشتم تموم شد ای بابا ازدواج کرد؟؟؟ متاسفم عزیزم😥درکت می کنم هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
ساراااااااام عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 4286 ی نفرو دوس داشتم کات کردیم چند سالته دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته
minilove عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 6644 اولی آیه ۲۹ سوره مومنون ۲۵ بار بعد هرنماز دومی آیه ۹ سوره یس رو چند بار بخون فوت کن سمت همسرت دعا برای رسیدن به کسی که میخوام برگشتش چی آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
آیسوداااااااهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 429 ای بابا ازدواج کرد؟؟؟ متاسفم عزیزم😥 درکت می کنم نه ازدواج نکرد ولی تموم شد عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ لطفا به نیت من بخونید
آیسوداااااااهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 429 چند سالته ۲۷ عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ لطفا به نیت من بخونید
ارنست عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3773 ی نفرو دوس داشتم کات کردیم ان شاءالله یه نفر عالی که شایسته ات باشه قسمتت بشه
آیسوداااااااهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 429 ان شاءالله یه نفر عالی که شایسته ات باشه قسمتت بشه ان شا الله😭 عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ لطفا به نیت من بخونید
sbbbbb عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7870 نه ازدواج نکرد ولی تموم شد اگه آدم با شخصیت و اهل کاری باشهامیدوارم قسمت هم باشین و سرنوشت شمارو به هم برسونه هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊