2777
2789
عنوان

خیلی دعا کردم معجزه بشه نشد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 36 پست
دعا واسه خونه دارشدن؟ دعای راضی کردن همسر 

اولی آیه ۲۹ سوره مومنون ۲۵ بار بعد هرنماز 

دومی آیه ۹ سوره یس رو چند بار بخون فوت کن سمت همسرت

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل چیه مهربون؟

ی نفرو دوس داشتم تموم شد 

عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ     لطفا به نیت من بخونید 
میشه بگی مشکلتو 

ی نفرو دوس داشتم 

کات کردیم 

عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ     لطفا به نیت من بخونید 
ی نفرو دوس داشتم  کات کردیم

چند سالته 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
اولی آیه ۲۹ سوره مومنون ۲۵ بار بعد هرنماز  دومی آیه ۹ سوره یس رو چند بار بخون فوت کن سمت همسرت

دعا برای رسیدن به کسی که میخوام برگشتش چی

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
ای بابا ازدواج کرد؟؟؟ متاسفم عزیزم😥 درکت می کنم

نه ازدواج نکرد ولی تموم شد

چند سالته 

۲۷

ان شاءالله یه نفر عالی که شایسته ات باشه قسمتت بشه

ان شا الله😭