2777
2789
عنوان

خیلی دعا کردم معجزه بشه نشد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 36 پست
دعا برای رسیدن به کسی که میخوام برگشتش چی

هنگام ظهر زیر آسمون این دعارو بخوانید

ویَسْأَلُونَکَ عَنِ الْجِبَالِ فَقُلْ یَنسِفُهَا رَبِّی نَسْفًا فَیَذَرُهَا قَاعًا صَفْصَفًا لَا تَرَى فِیهَا عِوَجًا وَلَا أَمْتًا »

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

عزیزم کسی که عاشق باشه اگه مانع سر راه باشه خوبه آدم دعا کنه برگرده ولی اگه خودش رفته بیادم فایده ندارد چون ظربه بزرگترمیخوری .مردای عاشق نمیرن 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کسی که عاشق باشه اگه مانع سر راه باشه خوبه آدم دعا کنه برگرده ولی اگه خودش رفته بیادم فایده ند ...

درسته

عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ     لطفا به نیت من بخونید 
عزیزم کسی که عاشق باشه اگه مانع سر راه باشه خوبه آدم دعا کنه برگرده ولی اگه خودش رفته بیادم فایده ند ...

تا الان فک میکردم مانع داریم امروز فهمیدم خودش نمیخواد

عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ     لطفا به نیت من بخونید 
تا الان فک میکردم مانع داریم امروز فهمیدم خودش نمیخواد

الهی عزیزم زندگیتو بکن می‌دونم خیلی ناراحتی .دعا برا خوبی حالت کن نه برای گشت کسی 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
الهی عزیزم زندگیتو بکن می‌دونم خیلی ناراحتی .دعا برا خوبی حالت کن نه برای گشت کسی 

اره 

فقط از خدا میخوام ارامش بده بهم