آیسوداااااااهستم مدیر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 429 عنوان خیلی دعا کردم معجزه بشه نشد 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 36 پست خدایا نشد حتما حکمتی داره بازم شکرت همه چیمو گذاشتم پاش ولی اون....به حکمت خدا شک ندارم اگه قابلم میدونید ی صلوات بفرستید برا ارامشم عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ لطفا به نیت من بخونید 1400/02/14 | 18:58 35 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sbbbbb عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7870 دعا برای رسیدن به کسی که میخوام برگشتش چی هنگام ظهر زیر آسمون این دعارو بخوانیدویَسْأَلُونَکَ عَنِ الْجِبَالِ فَقُلْ یَنسِفُهَا رَبِّی نَسْفًا فَیَذَرُهَا قَاعًا صَفْصَفًا لَا تَرَى فِیهَا عِوَجًا وَلَا أَمْتًا » هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
ساراااااااام عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 4286 عزیزم کسی که عاشق باشه اگه مانع سر راه باشه خوبه آدم دعا کنه برگرده ولی اگه خودش رفته بیادم فایده ندارد چون ظربه بزرگترمیخوری .مردای عاشق نمیرن دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته
minilove عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 6644 هنگام ظهر زیر آسمون این دعارو بخوانید ویَسْأَلُونَکَ عَنِ الْجِبَالِ فَقُلْ یَنسِفُهَا رَبِّی نَسْ ... ممنون آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
آیسوداااااااهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 429 عزیزم کسی که عاشق باشه اگه مانع سر راه باشه خوبه آدم دعا کنه برگرده ولی اگه خودش رفته بیادم فایده ند ... درسته عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ لطفا به نیت من بخونید
آیسوداااااااهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 429 عزیزم کسی که عاشق باشه اگه مانع سر راه باشه خوبه آدم دعا کنه برگرده ولی اگه خودش رفته بیادم فایده ند ... تا الان فک میکردم مانع داریم امروز فهمیدم خودش نمیخواد عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ لطفا به نیت من بخونید
ساراااااااام عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 4286 تا الان فک میکردم مانع داریم امروز فهمیدم خودش نمیخواد الهی عزیزم زندگیتو بکن میدونم خیلی ناراحتی .دعا برا خوبی حالت کن نه برای گشت کسی دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته
آیسوداااااااهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 429 الهی عزیزم زندگیتو بکن میدونم خیلی ناراحتی .دعا برا خوبی حالت کن نه برای گشت کسی اره فقط از خدا میخوام ارامش بده بهم عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ لطفا به نیت من بخونید