2777
2789
عنوان

چطوری عشق رو از هوس تشخیص بدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4055 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط برای رابطه جنسی اونو نخای در همه جوره دوسش داشته باشی

خدا یا شکرت من رو یه رنگین کمانی آفریدی 💕💞🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈❤❤❤❤👑
آره منم حس میکنم اینطوره و یه مقدارم واسه ماها که احساسی هستیم غم انگیزه💔

خب احساسی نباش

احساس ینی بستن بمب‌به خودت و دادن ریموتش دست یه خر‌دیگه که‌هروقت دلش خاس منفجرت کنه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

سلام 

عشق از هوس به سادگی قابله تشخیصه 

عشق خیلی منحصر به فرد و استثنائی هست 

کسی که عاشق شما باشه ، مثلا زندگی و‌سلامتی شما به اندازه ی خودش براش اهمیت داره 

دنباله اینه ببینه چه چیزی شمارو‌ خوشحال میکنه تا براتون براوردش کنه 

و خیلی نمونه های دیگه که در افراد متفاوته

درخواست دوستی قبول نمیکنم

نمی‌دونم چرا همه انقد ب عشق بدبین شدن انسان ها همیشه دنبال ایجاد رابطه های عاطفی هستن این تو ذاتشونه . تو فامیل ما تا الان ۶ تا دختر ازدواج کردن ک ۴ تاشون با عشق بوده . تا الان شکر خدا همه از زندگیشون راضی ان . من خودم چند ساله با پسری دوستم یکبار هم درخواست رابطه نکرده . و تشخیص عشق از هوس هم خیلی راحته ب نظرم 

حداقل ۶ماه باهاش حرف بزن اگه عکس قدی و نمیدونم پیشنهاد خونه خالی داد قطعا بدرد نمیخوره،بوس و بغل این ...

اگه از هم دور باشن هم یعنی عکس نفرستن؟اگه بگه دلتنگ میشم عکست رو ببینم چی؟هوسه؟

سلام  عشق از هوس به سادگی قابله تشخیصه  عشق خیلی منحصر به فرد و استثنائی هست  کسی ...

خب خیلی آدما میتونن یه مدت این اداها رو در بیارن یا اول رابطه اینطوری باشن و بعدا تغییر کنن

عشق رو نمیدونم اما هوس وقتیه که آقا میاد میگه من قصدم ازدواج ولی فعلا بزار با اخلاق هم آشنا بشیم حالا بزار ببینیم از نظر جنسی باهم چطوریم اگر منو دوست داری بزار باهات بخوابم بزار رابطه کامل داشته باشیم مگه به من اعتماد نداری و همینطوری چندسال میگذره و هیچ خبری از ازدواج نیست آخرشم میگه ما بدرد هم نمیخوریم متاسفانه خیلیا اینجوری گول میخورن مگرنه مرد که بخواد ازدواج کنه همون اول میاد خواستگاری بدون اینکه انتظاری داشته باشه

خب خیلی آدما میتونن یه مدت این اداها رو در بیارن یا اول رابطه اینطوری باشن و بعدا تغییر کنن

عشق برای هرفرد تا یه مدت دوام داره 

اما ادمها میتونن این هنر رو داشته باشه که تا اخرعمرشون عاشق هم بمونن 

اون موردی هم که شما گفتی ، طرف هرچقدر نقاب بزنه بالاخره یه جایی خودشو لو میده 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

عزیزم عشق و عاشقی کشکه...

ببین عزیزم همه پسرا دنبال رابطن... 

و از نظرشون عشق ینی رابطه... 

همشون..

همه هوس رو دارن...

بستگی داره ما چجوری برخورد کنیم..

اگه بذاریم دس بهمون بزنه دیگ باید قید ازدواج باهاشو بزنیم چون اون دیگه بعنوان ی چالش فکری ازدواج بهمون فکر نمیکنه... 

تا میتونی باید دست نیافتنی باشی... دم دست نباشی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...