2777
2789
عنوان

چطوری عشق رو از هوس تشخیص بدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4055 بازدید | 44 پست
اگه از هم دور باشن هم یعنی عکس نفرستن؟اگه بگه دلتنگ میشم عکست رو ببینم چی؟هوسه؟

بعضی از مردها با عکس دخترها خودارضایی میکنم و به این کار اعتیاد دارن میبینی کامپیوتر یا گوشیشون پر از عکسه. هیچ وقت از خودت عکس نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از مردها با عکس دخترها خودارضایی میکنم و به این کار اعتیاد دارن میبینی کامپیوتر یا گوشیشون پر ا ...

عکس که رو پروفایلمون هم هست، یعنی با اونم خود ارضایی میکنن، فکر میکنم این چیزی که میگین عکس های خاصی باشه و گرنه من منظورم عکس های معمولی که از چهرمون هست یا جایی رفتیم و معمولا پروفایلمون میزاریم

خب خیلی آدما میتونن یه مدت این اداها رو در بیارن یا اول رابطه اینطوری باشن و بعدا تغییر کنن

همه آدما نهایت فقط ۳ ماه میتونن خودشون رو بهتر نشون بدن آخرش خسته میشن. تا ۳ ماه اومد خواستگاری که هیچ نیومد و بهونه آورد که شرایطم بده فعلا پول ندارم فعلا خانوادم خبر دار نشن همکارم یا همکلاسیام نفهمن این یعنی داره بازی میکنه

عزیزم عشق و عاشقی کشکه... ببین عزیزم همه پسرا دنبال رابطن...  و از نظرشون عشق ینی رابطه...&nb ...

ریشه و مبنای عشق کشش جنسی هست ، یعنی تا این میل نباشه استارت عشق زنده نمیشه 

پس عشق و رابطه ی جنسی در راستای هم هستن 

مردی با زنی رابطه ی جنسی برقرار میکنه که دوستش داشته باشه و برعکس 

حالا مهم اینه عشق تو همین نقطه متوقف نشه و رشد کنه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
ریشه و مبنای عشق کشش جنسی هست ، یعنی تا این میل نباشه استارت عشق زنده نمیشه  پس عشق و رابطه ی ...

درسته ولی در کل تو کشور ما.. مردی اگه ب ی دختری دست بزنه تنشو تصاحب کنه دیگه ب ندرت دلش میخواد باهاش ازدواج کنه... لذتی بالاتر از لذت جنسی هست مگه؟ دیگه وقتی اونو چشید مگه دغدغه دیگه ای هم داره طرف؟ 

میذاره میره...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عکس که رو پروفایلمون هم هست، یعنی با اونم خود ارضایی میکنن، فکر میکنم این چیزی که میگین عکس های خاصی ...

اگر عکس پروفایل هست که همه فامیل و اقوام میبینن دیگه احتیاجی نیست ازت درخواست عکس کنه همون رو اسکرین میگیره در غیر این صورت هیچ عکسی از خودت و زندگیت بهش نده

درسته ولی در کل تو کشور ما.. مردی اگه ب ی دختری دست بزنه تنشو تصاحب کنه دیگه ب ندرت دلش میخواد باهاش ...

ریشه ی عشقه نه اینکه بره باهاش رابطه داشته باشه 

حریم عشق مقدسه و هوس رو در خودش راه نمیده ، اگه دیدین پسری قبل ازدواج با دختری در مورده این‌مسائل کوچکترین صحبتی کرد بدونید این ادم دنبال همونیه‌که شما میگید

و این‌نوع رابطه ها پیش از ازدواج ، به دلایل علمی برای پسرها تنفر و برای دخترها وابستگی میاره 

طبیعیه پسره بزاره بره

ریشه ی عشقه نه اینکه بره باهاش رابطه داشته باشه  حریم عشق مقدسه و هوس رو در خودش راه نمیده ، ا ...

کاملا موافقم... جدیدا دارم کتاب زنان زیرک رو میخونم... خیلی مفیده برام.. ای کاش زودتر میخوندمش

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ریشه ی عشقه نه اینکه بره باهاش رابطه داشته باشه  حریم عشق مقدسه و هوس رو در خودش راه نمیده ، ا ...

آخه یه جا خوندم که گفته بودن اگه پسری هیچ اشاره ای هم نکنه یعنی به شما حسی نداره و مطمننا یه اشاره هایی تو کلامش از میل داشتن به شما میکنه..و عملی شدنش دیگه به دختر بستگی داره اگه دختری حد و حدود بزاره در حد همون صحبت میمونه

موفق باشید 

خیلی ممنونم همچنین

آخه یه جا خوندم که گفته بودن اگه پسری هیچ اشاره ای هم نکنه یعنی به شما حسی نداره و مطمننا یه اشاره ه ...

میتونه حس خودش رو‌درونش نگه داره مگه همه باید بروز بدن ، اون پسر وقتی اشاره ای میکنه به احتمال زیاد تو ذهن خودش تصوری از ازدواج با شما نداره ، که با خودش بگه اینکارهارو همون موقع انجام  میدیم 

مطمئن باشید اصلا کسی شمارو برای اینکه همسرش بشید بخواد محاله این حرفهارو بزنه ، حالا ممکنه یکی هم بگه ، اما حالا به دلایلی به ازدواج‌هم ختم بشه اما اینا جز استثنائات هستن

من پسرم جنس پسرو خوب میشناسم ، تجارب خودمو با قطعیت میگم .. عاشق و عشق اگر وجود داشته باشد از نظر من به کسی اطلاق میشه که هیچی رو جز اون نمیبینه مفهوم عجیبیه از خودش همیشه میگزره جنسی و غیر جنسی اصلا برای اون پسر مطرح نیست .. اما گاهی اوقات دوست داشتن پسر فقط برمیگرده به اهداف از قبل تعیین شدش مثلا اینکه دوست نداره مارو تظاهر میکنه ببینید این مدل انسان ها زیاد با شما نیستند.یک دو سال.بیشتر نه. ولی ازدواج چون خیلی رابطه نزدیک هست و هر روز محیط عاطفی وجنسی نزدیکی داره بنظره من خیلی خوبه و معقول هست و انسان کم کم عاشق بشه بهتره در یک نگاه عاشق بشه علتش هم اینه پسر میشه برده و دختر میشه ملکه.

رها کن،،حواست را پرت کن،،بیخیال شو،،      تا     * دریافت کنی * مجرد * سن  ۳۰  جویای کار