2777
2789
عنوان

چطوری عشق رو از هوس تشخیص بدیم؟

4054 بازدید | 44 پست

راه های فهمیدن اینکه حس کسی به ما چیه عشق یا هوسه چیه؟

الان یه عده میان میگن عشق میاد خواستگاری ولی بنظر من همه ی خواستگارا عاشق آدم نیستن حتی خیلی از آدما بخاطر نیاز جنسی و هوس فقط ازدواج میکنن یا منافع دیگه ای..

میخوام بدونم چکارایی میشه کرد تا فهمید طرف مقابل واقعا دوستمون داره ، آیا باید فداکاری یا کار خاصی انجام داده باشه؟

جدیدا دارم به این نتیجه میرسم که اصلا حس عشق وجود نداره یا حداقل در مردها خیلی کم پیدا بشه همچین چیزی...شاید فقط ما خانما هستیم که راجع بهش خیالبافی میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله برخی از  خواستگارا عاشق نیستن ...

ولی دقیقا همه کسانی که نمیان خواستگاریت هم اصلا عاشق نیستن !

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

هوس طولانی مدت +وابستگی=عشق

میخوام تغییر کنم من یه دختری هم که نوجوانی رو پشت سرگذاشته چه خوب چه بعد باید ازالان به فکرایندم باشم ثانیه های طلایی جوانی که تعیین میکنن تو عرش باشم یا تو فرش حس میکنم باتمام وجودم یه موفقیت عمیق بالاترین بالا ترااا  من میتوووونم  

عشق واقعی پختس 

هوس داغه

هیچ پخته ای خام نمیشه

ولی داغی سرد میشه

توی عشق کور نیستی و در عقل بازه

هوس کوری و در عقلتو میبندی

وقتی دیدی عقل و دلت باهم یه حرفو میزنه بدون عشقه

ولی وقتی دل میگه اما عقل نفی میکنه تو هم همش توجیه میکنی اون میشه هوس چون وقتی در عقلت باز بشه میبینی هیچی درست نیست

طاقت دیدن ناراحتیتو نداره 

ناراحتت کنه خودشو میکشه تا از دلت دربیاره 

جلوت خیلی خیلی محافظه کاره اصلاااا پیشنهاد بیشرمانه نمیده و یا حتی در موردش بی پروا صحبت نمیکنه حرمتتو میدونه

دنبال خوشحال کردنتنه

تحت هیچ شرایطی ولت نمیکنه هی بره هی بیاد

به نظرت خیلی اهمیت میده 

پشتیبانته