2777
2789
عنوان

پریودی بسیار نامنظم

205 بازدید | 33 پست

سلام 👋 بچه ها امروز تو نت یه چیزایی درمورد پریودی میخوندم، خیلی نگران خودم شدم، از اولین باری که پریود شدم تقریبا 8 سال میگذره اما تو این 8 سال من کلا 11 بار پریود شدم😑از آخرین باری هم ک پریود شدم 1 سال گذشته، دکتر هم زیاد رفتم اما همشون گفتن به مرور خوب میشی و فقط سالی یه بار آمپول پروژسترون زدم، اما هنوز بعد هشت سال اتفاقی نیوفتاده، دیگه نمیدونم چیکار کنم واقعا؟ 

ای خواهر من دیروز باید پریود میشدم نشدم استرس تمام جونمو گرفته😪😂تو ک جای خود داری

بچه ها چیکار کنم همیشه منظم بوده حتی سر ساعت😭

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته ؟

چند کیلویی؟ 

ازدواج کردی ؟

بچه داری ؟

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

🙄🙄🙄🙄🙄🙄دکترت دکتر نیست منم پریودام نا منطمه ۱۰ ساله درگیرم شما دو ماه پریود نشی باید بری دکتر انپول و قرص میده و این روند برای کسایی که نامنطمن همین طور تکرار میشه ماشاالله عین خیالت نیستا الان متاهلی یا مجرد ؟

ای خواهر من دیروز باید پریود میشدم نشدم استرس تمام جونمو گرفته😪😂تو ک جای خود داری بچه ها چیکار کن ...

بی بی چک بزن خب  

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

من یه ماه نا منظم شد سریع رفتم دکتر و سونو و... گفت یدونه کیست کوچولو دارم سریع رفع میشه😐😐😂😂😂 چقدر بی‌خیالی تووو

😍طراح لباس و نقاش هستم 💃😍دختر بلا که میگن منم💃😌عاشق دختر بچه های ناز و شیطونم 😍🌹🌈
بی بی چک بزن خب    

😂😂نه توروخدا نگو اصلا نمیخوام به این چیزا فک کنم، حس میکنم بخاطر راکوتانه ک حدودا دوهفتس دارم میخورم

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
مجردم، نه دکتر خاصی نیست چند تا دکتر رفتم همینو گفتن

دکترخوب برو مشکلت حل شه چطور با ای وضع میخوای بچه دارشی؟

😂😂نه توروخدا نگو اصلا نمیخوام به این چیزا فک کنم، حس میکنم بخاطر راکوتانه ک حدودا دوهفتس دارم میخو ...

آها خب شاید