2777
2789
عنوان

فقط زیر بیست سال جواب بده فقط

329 بازدید | 35 پست

من تو کودکی فقط مهد کودک رفتم 

بعدش ی ترم یماهه تو فرهنگسرا کلاس نقاشی رفتم، ی ترم یماهه بازیگری، سه ترم سه ماه ژیمناستیک تو مدرسه رفتم، ی ترم یماه زبان تا یازده سالگی اینا، تا 16کلاس نرفتم 16 ی ترم شنا شش ترم یماهه زبان.و، یسال گیتار ک الانم میرم و 17می خوام کلاس موتور برم همرو کامل یاد بگیرم 

حس میکنم منو کلاس نبردن تو بچگی

خیلی از دسشون ناراحتم

اینا باید منو از هفت سالگی زبان مینوشتن بزور تا الان مدرک داشتم

باید ده سالگی منو مینوشتن شنا یا ورزشی چن سال برم الان حرفه ای بودم، 

باید منو از 13گیتار مینوشتن تا الان استاد بودم

ی هنر دیگه هم باید منو مینوشتن مث نقاشی چن سال یا کامپیوتر برم اینارو تا الان حرفه ای بودم ن ک تو 17سالگی تازه دارم کلاس هارو باهم می خوام برم

شما چجوری بودین مث من یا چی گفتم فقط زیر بیست بگه چون همسنیم و هم نسل فرق داره با قدیم الانیا تو سن من صدتا هنرو تا مدرک رفتن بلدن من تازه.. هم دردیم یا چی؟ بگین چن سالگی چ کلاسایی رفتین؟ کامل بگین ممنون 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میخوام ببینم چی میگین که واسه بچم اشتباه رو تکرار نکنم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

نگو زیر ۲۰ اتفاقا تاپیکت برا منی که مادرم و ی دختر۷ ساله دارم خیلی مفید بود

از امسال شروع کردم میذارمش زبان و نقاشی

نمیدونم اسکیت هم میتونه در آینده براش مفید باشع یا نه 

ولی اسکیتم میره تابستونا

از چه سنی بذارمش موسیقی و کامپیوتر؟

من هیچ کلاسی جز کنکور نرفتم حتی زبان

من با اینکه دهه هفتادی تم و اوایل هفتاد مامان بروزی داشتم

هم کامپیوتر رفتم هم گلسازی هم نقاشی و هم زبان 

الان خیلی میتونم کمک دخترم باشم

از ۸ سالگی رفتم کلاس حفظ قرآن تا ۱۵ سالگی ۱۷ جز حفظ کردم ولی دیگه مربیم‌ رفت مربی جدید اومد و همکلاسیام نیومدن‌ و کلاسمون منحل شد منم با یه مربی دیگه و کلاس تک نفره نتونستم ارتباط بگیرم و ادامه ندادم متاسفانه 

۱۲ سالگی تا ۱۶ هم کلاس زبان رفتم دیگه درسام سنگین بودن رهاش کردم . 

مجازی هم طراحی با سیاه قلم و زغال یاد گرفتم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️