2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر معروف شده این برنامه 😐

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
افسرده میشم با دیدن این چیزا  ادم یبار میمیره دیگه چیه استرس و ترس به خودمون بدیم

آره واقعا خب مرگم ی روز میاد یه جزئی از زندگیه سختش نکنید

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕
افسرده میشم با دیدن این چیزا  ادم یبار میمیره دیگه چیه استرس و ترس به خودمون بدیم

دیدت باز میشه من خودم یه موقعی فکر میکردم اون دنیایی نیست،و بعد از مرگ روح در قالب یه کالبد دیگه دوباره بدنیا میاد با دیدن این برنامه فهمیدم از این خبرا نیس

با دیدن اینا متوجه میشیم کردار و رفتارمون خیلی خیلی مهمه  و نتیجه همه رفتارها رو میبینیم و روز حساب واقعیت داره

نه تو انی که همانی ،نه من انم که تو دانی