2777
2789
عنوان

وای لپ تاپمممم

123 بازدید | 19 پست

بچه ها من چند روز پیش ی لپ تام مدل ایسوس خریدم 

۱۷ تومن 

حس میکنم باطریش کلا ۲ ساعت شارژ نگه میداره 

چکار کنم 

کسی تجربه داره 

میشه بگید برند لپ تاپتون چیه و چقدر شارژ نگه میداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایسوس مارک فوق العاده ای نیست عزیزم منم داشتم بعدش هی هنگ میکرد قاطی میزد تا اینکه اخری مجبور شدم فروختمش شاید از نظر تو خوب باشه اما من هم لب تابشو داشتم هم تبلتشو همش داغون شد 

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍

خیلی ساله ایسر دارم

همون اول باطریش رو گذاشتم تو جعبه هیچوقتم در نیاوردم حتی نمیدونم کجاست😅

چون بیرون نمی‌برم و همش رو میزه نیاز نیس 

ولی از یه لب تاب ۱۷ ای بیشتر توقع نیست

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ایسوس مارک فوق العاده ای نیست عزیزم منم داشتم بعدش هی هنگ میکرد قاطی میزد تا اینکه اخری مجبور شدم فر ...

اخه تو این قیمت خیلی تحقیق کردم گفتن لنوو باطریش بدتره 

کیبوردسم خوشم نمیومد 

ایسر هم که خوب نبود 

مجبور شدم اینو بگیرم 

ببین کار نکنی باهاش ۴ ساعت، کار کنی کمتر. مثلا کد بزنی و ران کنی حتی چهل دقیقه هم میشه. بستگی به کارت داره.

حدود دو الی چهار ساعت نگه میداره.

درضمن حتی اگه خاموش هم باشه شارژ باتریش کم میشه بعد یکی دو روز