2777
2789
عنوان

فک کنم داره نخ میده

510 بازدید | 45 پست

خوبین بچه ها بعضیا شاید یادشون باشه دو ماه پیش تاپیک زدم ک با دوس پسرم بهم زدیم چون خونوادش قبول نکردن اونم بدون حتی ی خداحافظی از همه اکانتاش رفت الان بعد دو ماه اومده واتساپ بعد وقتی من میرم وات زیاد اف و ان میشه یا انقد انلاین میومنه ک من دیگه میام بیرون اینا وقتیه ک من تو وات هستم ولی با گوشی مامانم ک چکش میکنم اصلا اینطور نیست میاد ی سری میزن و میره قبلا هم ک دعوامون میشد همیشه میگفت دلم تنگ میشد برات ولی نمیخاستم پیام بدم الان من مطمئنم داره خودشو بزور میگیره من چیکار کنم نمیخام خودم پیام بدم بنظرتون نرم وات ک نگران شه یا برم ؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که کات کردی برا چی شمارشو هنوز داری؟ اون که چکش میکنه مدام تویی... شاید وقتی بدون یه خداحافظی رفته اصلا دیگه بهت فکر نمیکنه و شمارتم پاک کرده و اتفاقی همزمان آنلاینه.... ولش کن اگه بخوادت خودش میاد سمتت این کارهای بچگانه نمیکنه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
سرش با یکی دیگه گرمه جانم،ب خودت نگیر

من دو س روز تو وات ان نمیشم اونم نمیشه مگه میشه من دو سال و نیم باهاش بودم گوشیش پیشم بوده اصلا محاله الان کسی داشته باشه بعدم منو خونوادش قبول نکردن بره با یکی دیگه؟ 

من دو س روز تو وات ان نمیشم اونم نمیشه مگه میشه من دو سال و نیم باهاش بودم گوشیش پیشم بوده اصلا محال ...

الان همه چی تموم شده دیگه وقتی قبولت نکردن الانم نمیکنن اونکه نمیتونه تا آخر عمر بشینه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
جدى انلاين شدن بقيه رو هم ازش داستان ميسازيد؟

ن ولله انقد بچه ک نیستم ولی خب با گوشی دیگ چکش میکنم  دو س روزی ک من ان نمیشم شاید بیاد ی سر بزنه ببینه من ان نشدم میره