خوبین بچه ها بعضیا شاید یادشون باشه دو ماه پیش تاپیک زدم ک با دوس پسرم بهم زدیم چون خونوادش قبول نکردن اونم بدون حتی ی خداحافظی از همه اکانتاش رفت الان بعد دو ماه اومده واتساپ بعد وقتی من میرم وات زیاد اف و ان میشه یا انقد انلاین میومنه ک من دیگه میام بیرون اینا وقتیه ک من تو وات هستم ولی با گوشی مامانم ک چکش میکنم اصلا اینطور نیست میاد ی سری میزن و میره قبلا هم ک دعوامون میشد همیشه میگفت دلم تنگ میشد برات ولی نمیخاستم پیام بدم الان من مطمئنم داره خودشو بزور میگیره من چیکار کنم نمیخام خودم پیام بدم بنظرتون نرم وات ک نگران شه یا برم ؟؟؟
من دو س روز تو وات ان نمیشم اونم نمیشه مگه میشه من دو سال و نیم باهاش بودم گوشیش پیشم بوده اصلا محال ...
بابا بخدا پسرا رو نمیشع شناخت.من ۲۶ سالمه.از ۲۰ تا ۲۶ با کلی پسر بودم و تقریبا دیگه میشناسم همه رو البته افتخارم نمیدونم اینو چون اسیب زیادی دیدم.ولی میخوام بگم پسرا مثه ما نیستن گلم
ن ولله انقد بچه ک نیستم ولی خب با گوشی دیگ چکش میکنم دو س روزی ک من ان نمیشم شاید بیاد ی سر بز ...
عزيزم از فكروخيال بيا بيرون تمركزتو بزار رو يه چيزى كه برات فايده داشته باشه شماره اكستو از گوشى خودت ومادرت پاك كن كلانم بلاكش كن كسى كه بى خبر گذاشته رفته بدون خدافظى باهاش ازدواج كنى بچه دارم بشى يهو ممكنه يه جا كه كن اورد بى خبر ول كنه بره اونم بدون خدافظى چون عادت داره وبعد ميدونه تو ادمى نيستى كه ول كنى حتي ممكنه برا با يه زن ديگه هم ولى باز هروقت خسته شد برگرده بياد پيشت..واسه همين اين دندون لقو كامل بكش بنداز بيرون بره
حالا لازم نیس عاشقانه بذاری یا یه چیزی که اون بخودش بگیره😑 بچه ندارید تو خونواده عکسشو بذاری؟ از پدری مادری کسی..گل چمیدونم یه عکس بذار دیگه اگه وضعیتتو دید شمارتو داره اگرم نه که هیچی همش توهمات ذهنته
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️