2777
2789
عنوان

فک کنم داره نخ میده

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 45 پست
من دو س روز تو وات ان نمیشم اونم نمیشه مگه میشه من دو سال و نیم باهاش بودم گوشیش پیشم بوده اصلا محال ...

وا خب بالاخره آنلاین میشه که ببینه آنلاینی یا نه مگه میشه 😐

بنظرم اصلا ربطی به تو نداره زیاد چکش میکنی حساس شدی

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو س روز تو وات ان نمیشم اونم نمیشه مگه میشه من دو سال و نیم باهاش بودم گوشیش پیشم بوده اصلا محال ...

بابا بخدا پسرا رو نمیشع شناخت.من ۲۶ سالمه.از ۲۰ تا ۲۶ با کلی پسر بودم و تقریبا دیگه میشناسم همه رو البته افتخارم نمیدونم اینو چون اسیب زیادی دیدم.ولی میخوام بگم پسرا مثه ما نیستن گلم

نمیخام بدون شمارش سیو دارم

خب ببین دختر اگه اون شماره ت رو سیو نکرده باشه وضعینتو نمیبینه ولی اگه سیو داشت و دید توم بگو خودت چزا داشتی 😐

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
ن ولله انقد بچه ک نیستم ولی خب با گوشی دیگ چکش میکنم  دو س روزی ک من ان نمیشم شاید بیاد ی سر بز ...

عزيزم از فكروخيال بيا بيرون تمركزتو بزار رو يه چيزى كه برات فايده داشته باشه شماره اكستو از گوشى خودت ومادرت پاك كن كلانم بلاكش كن كسى كه بى خبر گذاشته رفته بدون خدافظى باهاش ازدواج كنى بچه دارم بشى يهو ممكنه يه جا كه كن اورد بى خبر ول كنه بره اونم بدون خدافظى چون عادت داره وبعد ميدونه تو ادمى نيستى كه ول كنى حتي ممكنه برا با يه زن ديگه هم ولى باز هروقت خسته شد برگرده بياد پيشت..واسه همين اين دندون لقو كامل بكش بنداز بيرون بره

نمیخام بدون شمارش سیو دارم

حالا لازم نیس عاشقانه بذاری یا یه چیزی که اون بخودش بگیره😑 بچه ندارید تو خونواده عکسشو بذاری؟ از پدری مادری کسی..گل چمیدونم یه عکس بذار دیگه اگه وضعیتتو دید شمارتو داره اگرم نه که هیچی همش توهمات ذهنته

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
عزيزم از فكروخيال بيا بيرون تمركزتو بزار رو يه چيزى كه برات فايده داشته باشه شماره اكستو از گوشى خود ...

شاید چون تو زندگی ما نبودین شاید چون خونوادشو نمیشناسین نمیدونین ولی سعیمو میکنم حذف کنم شمارشو 

ن من کلا نمیخام هیچ کاری از طرف من باشه

خب پس بشین هی بهش فکر کن 

يا کلا از گوشیت پاکش کن و فراموشش کن