2777
2789
عنوان

هیچوقت مردِ خودت رو دو دستی نچسب

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 107 پست
منم دوست دارم اون موقع خفش کنم شوهرمم آدم پاکیه اون بار میگفت این تنهاس به خاطر اون کمک میکنم منم دی ...

بگو لطفا دلسوزی نکنه

بهش بگو دوری کنه هزار نفر دیگ هستن برن کمک کنن

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
ب همسترتون همون جمله ک گفتم بگین بگو بخاطر شرایط مطلقه اون خانم من حساسم لطفا زیاد محلش ندین و ب ...

بعد چه حالتی لباس میپوشه تاپ شلوارک پوشیده بود بدون روسری یه چادر رنگی نازک انداخته بود رو سرش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پیلس منم خب دست خودم نیست عصبی میشم

باید کنترل کنین

خونتونو عوض کنین اگ مقدور بود

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
بعد چه حالتی لباس میپوشه تاپ شلوارک پوشیده بود بدون روسری یه چادر رنگی نازک انداخته بود رو سرش 

عزیزم به شوهرت رک بگو دوست ندارم کمکش کنی. بگو حتما خودش پدری برادری داره. نداشت هم بقیه همسایه ها کمکش کنن. چرا تو کمک کنی. 

بگو با هم دعوامون شده. ولی نگو سر شوهرت دعوا کردین. بگو بهم فحش پدر مادر داده. بگو اگه منو دوست داری دیگه اصلا جواب سلامشم نده. 

خوب با شوهرتون حرف بزنین

بگین اروم با متانت از دعوا دوری کنین

درست بگین

بگین عشقم من میدونم چقد مرد دل پاکی هستی چقد خوبی ولی من زنم حساسم لطفا از اون خانم مطلقه دوری کن و بهش محل نده من ب تو خیلی اعتماد دارم ولی ب اون خانم نه 

شرایط درک کن من دوست دارم بخاطر همین روت حساسم همون طور ک تو نمیتونی ببینی من زیاد با ی مرد غربیه حرف بزنم منم همون شکلیم 

بخاطر شرایط این خانم نمیخوام زیاد در ارتباط باشیم 

این شکاک بودن نیست 

چون من زنم تو همسرمی خیلی دوست دارم این حرفا میزنم و کاملا بهت اعتماد دارم

این حرفا بزن حاشیه نرو تاپ پوشید فلان صدا کرده

مثلا شوهرم داره میره بیرون خودمم دم درم با آرایش میاد بیرون علی آقا با یه حالتی من تنهام میشه یه لحظ ...

شوهرت تنها رفت خونش ....؟؟؟؟؟

کسی چه میداند؟؟؟شاید یاسین قلب قرآن،همان یا حسین است اما بی سر............