2777
2789
عنوان

هیچوقت مردِ خودت رو دو دستی نچسب

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم در خونش محترمانه گفتم دور و ر شوهر من نباش بعد نه گذاشت و نه برداشت گفت اگه تو خوب بودی شوهرت و ...

ب حرفاش گوش نده

تا سعی داری خونتو عوض کن

وگرنه کمبود شوهر برطرف کن

شوهر شما اگ عاقل میدونه اون مطلقس و مطمعن باشین ک فقط چش اون خانم همسر شما نیست ب بقیه چشم داره

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
یکی من گفتم یکی اون گرفتیم گیس هم 

اشتباه کردین فقط اون جمله اولی گفتین باید میرفتین

ب همسرتون نگین

باز تکرارمیکنم خونه عوض کنین ادرس خونتونم ب کسی نگین

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
اشتباه کردین فقط اون جمله اولی گفتین باید میرفتین ب همسرتون نگین باز تکرارمیکنم خونه عوض کنین ادرس ...

خیلیم پر روه دعوایی و سلیطه روز بعدش پایین همو دیدیم باز چرت و پرت گفت رفتیم همدیگرو بزنیم دو سه تا سیلی به هم زدیم جدامون کردن

خونمونم تازه خریدیم اگه بتونم عوضش میکنم هنوز صورتم جای چنگاش هست

حتما تونستی عوض کن

ماجرا اصلا ب همسر ب هیچ عنوان نکین

اسم اون خانم کلا پیشش نیارین

اگ دیدی خانم داره خیلی ب همسرتون نزدیکی میکنه

ب همسرتون بگین مطمعنین و بهش اعتماد دارین ک اون چشمش پاک ولی شما زنین و حساس لطفا اون خانم تحویل نگیره اخم اگ دیدین زیادی نزدیکی میکنه وگرنه ب روی شوهرتون نیارین

اون خانم کلا تحویل نگیرین

سعی کنین شیطون باشین و س.ک.س زیاد کنین

ب همسرتون احترام و دعوا کم کنین

مراعات کنین تا اون خانم بیخیال شه یا از اونجا بره

خیلیم پر روه دعوایی و سلیطه روز بعدش پایین همو دیدیم باز چرت و پرت گفت رفتیم همدیگرو بزنیم دو سه تا ...

این دفعه حرف زد سکوت کن

اون اونجوری میکنه ک توجه شوهرتو جلب کنه

دیدیش حرف زد اصلا محلش نده

حتما تونستی عوض کن ماجرا اصلا ب همسر ب هیچ عنوان نکین اسم اون خانم کلا پیشش نیارین اگ دیدی خانم د ...

مثلا شوهرم داره میره بیرون خودمم دم درم با آرایش میاد بیرون علی آقا با یه حالتی من تنهام میشه یه لحظه بیاین این آبگرم کنو نگاه کنین فلانش شده 

مثلا شوهرم داره میره بیرون خودمم دم درم با آرایش میاد بیرون علی آقا با یه حالتی من تنهام میشه یه لحظ ...

ب همسترتون همون جمله ک گفتم بگین

بگو بخاطر شرایط مطلقه اون خانم

من حساسم لطفا زیاد محلش ندین

و ب شما اعتماد دارم ولی ب اون خانم نه