بچه ها برام دعا کنید من کارهای زشت زیادی قبلا انجام دادم که توبه کردم ولی نمیدونم خدا بخشیده یا نه؟تازه از درختهای زیادی هم میوه چیدم که اکثرشون رو یادم نمیاد😔من چطور گذشته ام و پاک کنم و اون گناه ها از نامه اعمالم پاک بشه،لطفا کمکم کنید اگه اطلاعاتی دارید که میدونید چطور میشه جبران کرد خطاهای گذشته رو به اشتراک بذارید😟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چطور اون شخص رو که تو بچگی مثلا از درختش میوه چیده رو پیدا کنیم حلالیت بگیریم آخه؟
بالاتر گفتم یه چیزی هست به نام رد المظالم برای جبران چیزایی که نمیدونید چطور حقشونو بدید ولی زنگ بزن دفتر مرجعت بپرس اونا بهتر راهنماییت میکنن و دین از گردنت برداشته میشه...
البته بهترین کار اینه که هرجور هست خود صاحب ر پیدا کنیم
من فقط از غیبت میترسم.و کاهلی در نماز صبح.بقیشو امید دارم ببخشه
وااآی منم از غیبت لامصب تا چهل روز اعمال خوب ادمو نابود میکنه, کار خوبتو باید بدی به کسی که ازش بدت میاد واقعا زور داره چند وقته خیلی کم کردم خدا کمکم کنه کامل ترک کنم
عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه