2777
2789

چتهاشونو تو گوشیش بینید و اونی ک بهش پیام داده نامزدتون از اینا باشه ک تو این گروه های تلگرامی،و نامزدتون بهش عشثم عشقم گفته باشه بهش گفته باشه ک اگر نمیتونه زیاد باهاش در ارتباط باشه واسه اینک بخاطر کار سرش شلوغه و کلییییییی من اون طرفو کشیده باشه و ازش عذرخواهی کرده باشه 

تازه فهمید من دیدم اول یذره گریه زاری ومظلوم نمایی کرد بعد گوشی رو ازم گرفت و دیگ نداد و بعدش خیلی طلبکار و داد بیداد ک اینا واس من نیس واسه دوستم ،من برای دوستم واسطه شدم ک اشتی  کنه با رلش و عصبانی و طلبکار بودا نه اینک عذرخواهی بکنه و مظلوم نه اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

فرداش با یه دست گل خیلی کوچولو اومد ولی عذر خواهی اینا نکرد فقط هیجی نگفت و گفت اصلا هر مشاوری تو میگی بریم و اینا ولی من مطمینم ک پیاما برای خودش بوده مشاوره میخواد چیکارش کنه!!وقتی با من بوده با اونم بوده حالا یا از قبل بوده و ادانه داشاه یا تازه اوکی شده بوده باهاش

نه 

تو عقد که اولشه خیانت کنه زندگی چی میشه دیگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین 

یزید از قبر در بیاد توبه کنه

باور پذیر تر از گریه یه مرده

هرجا گیر میکنن میزنن خودشونو موش مردگی گریه و زاری

خصوصا سر خیانت

خدمتت بگم احتمال بسیار زیاد تکرار میشه

اگر میخوای خودت

ریسکش رو بپذیر

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من که اینا را ندیدم زندگیم گوهه، تو هم از این طلبکاریش مشخص شد خودشیفته هست و دمارتو در میاره. 

بی خیال شو اگه خیلی گریه زاری کرد بیاد در حضور ننه اش قول بده نکرد هم نمیدونم والا 

طلاق با این مردا چیز بدی هم نیست، حرمت محرم نامحرمی را کلا فراموش کردن 

فرداش با یه دست گل خیلی کوچولو اومد ولی عذر خواهی اینا نکرد فقط هیجی نگفت و گفت اصلا هر مشاوری تو می ...

همین عذر خواهی نکردن میرسونه که خودشیفته است چون من یکیشو دارم حساسم، تو نت بزن ویژگی های خودشیفته، فهمیدی خودشیفته هست صد در صد طلاق بگیر اینده نداری نابودی 

عزیزدلم خیانت خیلی درد بدیه 

محاله فراموش بشه 

و تقریبا محاله ترک بشه 

زندگی با شک زنگی نیست جهنمیه که توش میسوزی و مریض میشی 

بیشتر دقت کن و اگه مطمئن شدی تصمیم درست زندگیتو الان بگیری بهتر از آینده اس

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱