2777
2789
عنوان

چی کار کنم کرونا نگیرم😑

814 بازدید | 20 پست

من ی دختر خاله دارم تازه به شهر ما اسباب کشی کرده با شوهرش این پرستاره و تو بخش مریض های کرونایی کار می‌کنه تو بیمارستان مخصوص بعد چون تازه اومده ی سالی میشه تند تند می‌ره میاد با شوهرش خونه ما  .

تا اینجای کار مشکلی نیست اما وقتی میاد آدم رو بغل می‌کنه و بوس و این حرفا نمی دونم میاد میشینه کنج دل آدم و نفس به نفس حرف میزنه خودشم تو بیرون رعایت نمی کنه مثلا ماسک نمی زنه و الکل و اینا حتی دست هاشم از بیرون میاد نمی شوره نمی دونم چیکار کنم به مامانم هم میگم من احساس خوبی ندارم و میترسم طرف اونو میگیره میگه اگه گرفت بزار منم بگیرم گناه دارم می ترسند هممون رو به باد بده خودمم هم ریه هام حساس و ضعیفن باید سعی کنم نگیرممممم

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااا. خب چرا رفت و امد میکنین عزیزم؟ من یک سال و نیمه خونه مادرمم نرفتم خدا شاهده. الان که وقت رفت و امد نیست. اونم همچین ادم کثیفی. مهم نیست چه شغلی داره. الان هر آدمی ممکنه ناقل باشه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
واسه پرستارا واکسن زدن

میدونم اما می‌تونه ناقل باشه رعایت هم نمی کنه ماسک میزنم میگه شبیه آلوده ها شدی خدا بد نده 😑کلا احساس امنیت ندارم پیشش🤦🥺

واسه پرستارا واکسن زدن

واکسن فقط به درد بدن خودش میخوره. اگه یه زمان بگیره خیلی خفیف رد میکنه. ولی به دیگران که هنوز واکسن نزدن منتقل میکنه و بقیه معلوم نیست چه واکنشی بده بدنشون.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
میدونم اما می‌تونه ناقل باشه رعایت هم نمی کنه ماسک میزنم میگه شبیه آلوده ها شدی خدا بد نده 😑کلا احس ...

چه اهمیتی داره چی میگه. سلامتیت مهمتره.  حتی دوتا ماسک بزن . البته فکر نکنم کسی که واکسن زده باشه ناقل باشه

من باشم اصلا رودروایسی نمیکنم ورک میگم بهش فعلا کمتر رفت آمد کنیم و پروتکل ها رو هم رعایت کنیم  ...

عزیزم من نمی تونم کاری کنم مامانم طرفش رو میگیره و در خونه رو همیشه براش باز می‌کنه اونم با این وضع تند تند میاد فقط به خاطر مامانم نمی تونیم چیزی بگیم بهش