2777
2789

من تو ۵هفته و ۳ روز هستم دیروز دکتر گفت بتا تکرار کن بتام از ۹۸۵ شد ۷۰۸۰دکترم‌گفتش برو سونو الان دیده میشه قلب جنین گفتم اخه ۵ هفتمه گفت نه برو حالا امشب رفتم فقط ساک بود با یه کیست بعد البت سونوگرافیست گفت بیا واژینال گفتم نه نمیخوام حالا باز رفتم پیش دکترم میگه کیست که مشکلی نیست تو بارداری هستش اما چرا ندیده رویانو برای هفته بعد نوشت واژینال که برم سونو قبلش نگران نبودم اما هی گفت چرا نبود قلبش باید میدیده چرا نزاشتی واژینال بکنه اصلا ی حس بدی دارم چرا دکترااینجورین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترتو عوض کن به نظرم. تا حالا نشنیده بودم 5 هفته بفرستن سونوی قلب. به جای استرس دادن به بیمار باید ...

گفت بتات خیلی بالا هستش باید الان تشکیل میشده هرچی هم گفتم واژینال نرم لک بیارم یوقت گفت برو واژینال حرف منو گوش بده گفت بتا بالا ۱۵۰۰ قلب میزنه 

عجب دکتری معمولا هفته ۸ میفرستن 

اره منم گفتم زوده اما گفتش عدد بتات خیلی بالاست الان قلبش میزنه با شکمی برو ببین نشد واژینال ک نزاشتم واژینال کنه ولی باز واژینال نوشت

گفت بتات خیلی بالا هستش باید الان تشکیل میشده هرچی هم گفتم واژینال نرم لک بیارم یوقت گفت برو واژینال ...

زمان بارداریم 2 هفته بعد موعد پریودم رفتم آزمایش. بتام 1600 بود ولی دکتر منو نفرستاد برا سونو. گفت 8 هفته برو. همون 8 هفته رفتم و قلب تشکیل شده بود. به نظرم صبر کن. بعضی از دکترا خیلی اذیت میکنن.

زمان بارداریم 2 هفته بعد موعد پریودم رفتم آزمایش. بتام 1600 بود ولی دکتر منو نفرستاد برا سونو. گفت 8 ...

اینم والا من یتامو نشونش دادم گفت باز برو از برای سونو هم اینجوری کرده شاید عوضش کنم خیلی امروز رو نرو من بودش چون بالاخره استرس میگیره ادم

اینم والا من یتامو نشونش دادم گفت باز برو از برای سونو هم اینجوری کرده شاید عوضش کنم خیلی امروز رو ن ...

معلومه استرس میگیره آدم. اون طفل معصوم هم اذیت میشه. 9 ماه با همچین دکتری سر کردن واقعا سخته. 

معلومه استرس میگیره آدم. اون طفل معصوم هم اذیت میشه. 9 ماه با همچین دکتری سر کردن واقعا سخته. 

احتمالا دکترمو عوض میکنم چون الان باز واژینال نوشت برای هفته بعد اخه واژینال میترسم لکه بینی بیوفتم نمیدونم عجله اش برای چیه شاید چون یدونه پوچ داشتم😐خدا کنه این سری نی نی سالم داشته باشم🥺🥰

احتمالا دکترمو عوض میکنم چون الان باز واژینال نوشت برای هفته بعد اخه واژینال میترسم لکه بینی بیوفتم ...

انشالله هیچ مشکلی نداره گلم

میتونی با یه دکتر دیگه هم مشورت کنی