2777
2789

اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم جواب بدید برای دختر خاله مه خیلی ضروریه. شوهرش نفقه اش با وجود اینکه درآمدش بد نیست اما حتی پول کرایه ماشینم بهش نمیده اگه یه جایی گیر کنه مجبور میشه پیاده مقصدش رو بره

Once Upon a Time 

یعنی باهم زندگی میکنن بهش پول نمیده;?یا نه دارن طلاق میگرن?

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفقه بستگی ب خودخانم و تحصیلات و خرج هاش هم داره ولی فک کنم اگه بره شکایت کنه ماهی ۱۵۰۰را بهش بدن

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

نمیدونم چجوری حسابش میکنن 

ولی یکیو میشناسم حقوق همسرش ۸تومنه ماهی ۲تومن میرسه به خانم 

بچه هاهم پیش خانم هستن فک کنم گفت ۴قسمت میکنن حقوقو یک قسمت سهم خانمه

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

بیشتر ۲ تمن بهش نمیدن ولی برا مهریه فرق میکنه 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
نه طلاق نمی گیرن ولی اصلا بهش پول نمی ده خودش از اول اینطوری یادش داده

تقصیر خودشه یعنی چی مگه میشه بره شکایت کنه حداقل کسی که حقوش ۱۵ تمنه باید ماهی ۳ تمن یا ۴ تمن به زنش بده البته بستگی به مر هم داره

تقصیر خودشه یعنی چی مگه میشه بره شکایت کنه حداقل کسی که حقوش ۱۵ تمنه باید ماهی ۳ تمن یا ۴ تمن به زنش ...

۱۰۰ تومن هم نمی ده چه برسه به ۳ یا ۴ تومن. دلم براش میسوزه عین بچه ها چشمش دنبال دست این و اونه

Once Upon a Time 
۱۰۰ تومن هم نمی ده چه برسه به ۳ یا ۴ تومن. دلم براش میسوزه عین بچه ها چشمش دنبال دست این و اونه

خب خودش عادتش داده به این کار باهاش صحبت کنه نیاز هاشو بهش بگه کلا خرج نمیکنه که بحثش جداس یعنی خسیسه که با مرد خسیس نمیشه صحبت کرد  یا زندگی کرد اگه خرج میکنه واسش ولی به خانومش پول نمیده که عادت کرده و کار خانومه سخت میشه