2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی آجی شوهرم خیلی زبان نفهمه. از اون روز به همه گفتن من زور نزدم که بچه بستری شده. الانم اگه بفهمن ت ...

ولشون کن مگه اونادکترن که نظرمیدن کوتاه نیا.باشوهرتذحرف بزن وجریانو کامل بگو اگه سونوت روداری ک نشون میده بچه پی پی کرده ببر ب عنوان مدرک..حرف تشنجم نزن پیش بقیه وفامیل

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
هستن چندبارتشنج میکنن هیچی نمیشه فقط احتمال دادن

خداکنه فقط احتمال داده باشن عزیزم خیلی استرس دارم به هیچکیم نگفتم هی ظاهر حفظ میکنم که بچم خوبه دارم سکته میکنم

ولشون کن مگه اونادکترن که نظرمیدن کوتاه نیا.باشوهرتذحرف بزن وجریانو کامل بگو اگه سونوت روداری ک نشون ...

سونو هیچی نشون نداد حین زایمان پی پی کرد. شکایت نمیکنه شوهرم دنبال مقصر میگرده که به چشم همشون من مقصرم😭

عزیزم اصلا نگران نباش دختر منم موقع تولد خیلی تشنج کرده بود. نمیدونی چی کشیدم و چقدر حرف کشیدم ولی ا ...

واقعا ؟؟؟ یعنی خدای تو به منم رحم میکنه بچم بی مشکل باشه؟ واسم دعا کن آجی دارم میمیرم از استرس

منم نوزاد که بودم تشنج کردم عقب مونده و کند ذهنم نیستم الان خودمم باردارم 24سالمه نگران نباش منم بردن توی دستگاه موندم مامانمم میگه کلی استرس کشیدم سرتو کلی گریه کردم  ولی من هیچیم نیست به کسی هم نگو بچه ام تشنج کرده همون یه بار تشنج کردم داروهم استفاده نکردم اصلا 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
منم نوزاد که بودم تشنج کردم عقب مونده و کند ذهنم نیستم الان خودمم باردارم 24سالمه نگران نباش منم برد ...

آی عزیزم خدا حفظت کنه. انشالله خدا به حق این ماه رمضان به منو بچم رحم کنه. 

واقعا ؟؟؟ یعنی خدای تو به منم رحم میکنه بچم بی مشکل باشه؟ واسم دعا کن آجی دارم میمیرم از استرس

عزیزم دکترا استرس وارد میکنند اون موقع بچه های زیادی دیدم که تشنج کرده بودند و روی مغزشان تاثیر نذاشت نوزاد مغزش ترمیم میشه. نوزاد مغ

عزیزم دکترا استرس وارد میکنند اون موقع بچه های زیادی دیدم که تشنج کرده بودند و روی مغزشان تاثیر نذاش ...

خدا کنه همینطور باشه اجی دارم از استرس میمیرم