2777
2789
نمی دونم هر چی بود از کرونا شروع شد یعنی سینوس باعث سر درد و گوش درد هم می شه 

آره گلم

ممکنه کرونا باعث عفونت سینوسات شده باشه. به نظرم دوباره برو دکتر که اگه هنوزم عفونت داری بهت دارو بده. 

آره گلم ممکنه کرونا باعث عفونت سینوسات شده باشه. به نظرم دوباره برو دکتر که اگه هنوزم عفونت داری به ...

ممنونم عزیزم من هر چی دکتر می رم برای سرگیجه هام و تلخی دهنم و گوش درد احساس می کنم درست تشخیص نمی دن سرگیجه زندگیم رو مختل کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم من هر چی دکتر می رم برای سرگیجه هام و تلخی دهنم و گوش درد احساس می کنم درست تشخیص نمی د ...

انشالله که هر چه زودتر مشکلت حل بشه

گلم متخصص گوش و حلق و بینی هم مراجعه کردی؟ 

حتما برو گلم انشالله که بلا دوره

مرسی عزیز دلم امروز رفتم گفت سرگیجه ی وضعیتیه راستش اصلا سرگیجه هام دورانی نیست یعنی محیط نمی چرخه . طوری که نمی تونم سرمو نگه دارم دارو داد

مرسی عزیز دلم امروز رفتم گفت سرگیجه ی وضعیتیه راستش اصلا سرگیجه هام دورانی نیست یعنی محیط نمی چرخه . ...

خب خداروشکر مورد حادی نیست. مادرشوهرمم اینطوری بود. داروها رو خورد خوب شد. فقط داروها باعث میشد کرخت و بیحال بشه. تحمل کن تا دوره‌ش بگذره. انشالله هر چه زودتر حالت خوب بشه عزیزم💖

عزیزم طبیعیه همشون طبیعیه نترس گروتا ی مرحله خودشه مرحله دوم پس لرزه شه.توالان وارد مرحله دومش شد ...

سلام عزیزم خوبی می شه بگید سرگیجه هاتون چه طوری بود نتونستم بهتون پیام بدم