هيچ موضوع جالبي براي تايپك زدن ندارم كه توجهتون جلب شه و نظر بدين نه از خاهرشوهر نه مادر شوهر نه مادر نه خواهر نه هيچكسسسي نه چيزي خريدم عكسشو بذارم نه حاملم نه با شوهرم دعوام شده ( اصلا ندارم )نه عكس غذامو ميخام بذارم نه طلامو هيچييييي فقط يه خواهش دارم خيليييي وقته حاجت دارم ميخام امشب از ته دلتون واسم دعا كنيد خيليييي درد كشيدم فقط دعا ميخام و معجزه ميشه دعام كنيد؟
همیشه توهمه شرایط اسمشو میاوردم دیگه امیدی ندارم تواین دنیا دارم میمیرم تاخوده صبح گریه کردم چ ...
ميدونيد من هفت سالع دارم گريع ميكنم و دعا ميكنم اما هيچوقت منكرش نشدم چون هست و ميبينه بالاخره جوابمو ميده توهم مطمعن باش جوابت ميده از ديكران بخاه برات دعا كنن دعاي ادما در حق هم مستجاب تره
برای خدا محالی وجود نداره قشنگم آره امیدتو از دست نده ان شاءالله به آبروی فاطمه زهرا و فرق شکافته حضرت علی ع امشب حاجتتو از خدا بگیری برات هزارتا یا علی نذر کردم ان شاءالله درست میشه
ببین اینقدزجه زدم خ اصداموبشنوه اینقدالتماسش کردم کمکم کنه ولی نکرد بهم توجه نکرد منم دیگه خدایی ندا ...
عزیزم برات ۱۰۰ صلوات میفرستم ان شاءالله ک ب خواسته دلت برسی و هر چی صلاحه برات پیش بیاد
ولی هرگزززززز ازش ناامید نشو 🌹🌹
حالا هی نق بزن زندگیم اینجوریه اونجوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅ انصافا چشامونو خیلیوقتا جوری میبندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست میکنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪 اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
اسی عزیز ۱۰۰ صلوات براتون میفرستم ان شاءالله ک حاجت روا بشی و ب هر چی ک میخای برسی و هر چی ک خیره برات پیش بیاد عزیزم🌱🌱🌱
حالا هی نق بزن زندگیم اینجوریه اونجوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅ انصافا چشامونو خیلیوقتا جوری میبندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست میکنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪 اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊