2777
2789
عنوان

دعام كنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 36 پست
عزیزم شاید هنوز وقتش نبوده شاید به صلاحت نبوده خدا رحیمه مگه میشه صدای بندشو نشنوه دعا میکنم درست ای ...

درست ميگيد شما عزيزم منم هفت ساله دارم دعا ميكنم اما نااميد نشدم اما الان شرايطم سخته واقعا احتياج دارم خدا حاجتمو بده ميدونم ميده محاله نده شما كه اينقد قلبتون پاك و ايمانتون محكم توروخدا واسه من امشب خيلي دعا كنيد به ارزوم برسم 😔❤️

خدایا برای همه چی شکرت

الهي فداتشم ان شاءالله حاجت روا شيد امشب منو فراموش نكنيد لطفا واسم دعا كنيد خدا معجزه كنه برام ❤️😔

بنده قابلی نیستم که ولی امشب از شما یادم نمیره چشم حتما گلم از رحمت خدا نا امید نباش

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه توهمه شرایط اسمشو میاوردم دیگه امیدی ندارم تواین دنیا دارم میمیرم تاخوده صبح گریه کردم  چ ...

ميدونيد من هفت سالع دارم گريع ميكنم و دعا ميكنم اما هيچوقت منكرش نشدم چون هست و ميبينه بالاخره جوابمو ميده توهم مطمعن باش جوابت ميده از ديكران بخاه برات دعا كنن دعاي ادما در حق هم مستجاب تره 

خدایا برای همه چی شکرت

بنده قابلی نیستم که ولی امشب از شما یادم نمیره چشم حتما گلم از رحمت خدا نا امید نباش

خيلي ممنووونم ازت اذر دخت مهرربونم ان شاءالله حاجت روا بشيد  مهربون خوش قلب❤️

خدایا برای همه چی شکرت

درست ميگيد شما عزيزم منم هفت ساله دارم دعا ميكنم اما نااميد نشدم اما الان شرايطم سخته واقعا احتياج د ...

برای خدا محالی وجود نداره قشنگم آره امیدتو از دست نده ان شاءالله به آبروی فاطمه زهرا و فرق شکافته حضرت علی ع امشب حاجتتو از خدا بگیری برات هزارتا یا علی نذر کردم ان شاءالله درست میشه

ببین اینقدزجه زدم خ اصداموبشنوه اینقدالتماسش کردم کمکم کنه ولی نکرد بهم توجه نکرد منم دیگه خدایی ندا ...

عزیزم برات ۱۰۰ صلوات میفرستم ان شاءالله ک ب خواسته دلت برسی و هر چی صلاحه برات پیش بیاد

ولی هرگزززززز ازش ناامید نشو 🌹🌹

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
برای خدا محالی وجود نداره قشنگم آره امیدتو از دست نده ان شاءالله به آبروی فاطمه زهرا و فرق شکافته حض ...

الهي دوررت بگرررردم شما خيلييي خوبيد اشك از چشام سرايز شد خدا به حرمت نفس حقت حاجتمو بده ان شاءالله تو اين دنيا به هرچي ميخواهي برسي عزيزدلم 😘😘😘😘

خدایا برای همه چی شکرت

اسی عزیز ۱۰۰ صلوات براتون میفرستم ان شاءالله ک حاجت روا بشی و ب هر چی ک میخای برسی و هر چی ک خیره برات پیش بیاد عزیزم🌱🌱🌱

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
الهي دوررت بگرررردم شما خيلييي خوبيد اشك از چشام سرايز شد خدا به حرمت نفس حقت حاجتمو بده ان شاءالله ...

خدا نکنه قشنگم خوبی از خودته ممنونم نازنین ان شاءالله

ان شاءالله به اروزت برسي عزيزم و دلت اروم شه❤️😘

میدونم که دیگه هیچ وقت به آرزوم نمیرسم ولی حالم مثه پرنده ایه که خودشو میکوبه به همه جا ولی آروم نمیگیره فقط دعاکن بازم همون بالایی آرامش دلم شه