2777
2789

سلام دوستان.کدوم بانک خوبه بنظرتون.اگه تجربه ای دارین لطفا بگین

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹

سرمایم کجا بود😐

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که انقد سرمایه هام زیاده هیچ بانکی قبول نکرده و بانک مرکزی اجازه نداده سرمایمو بکشم بیرون گفته سرمایت باید تو بانک مرکزی بمونه وگرنه اگه سرمایتو برداری شاخص تورم تو کشور سر به فلک میزنه🤦‍♀️

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1

سرمایه هم داری😂😂😂والله ما ک نداریم

اگه داشتم اصلا تو بانک نمیزاشتم ک ارزش پولم بیاد پایین میدادم یه تیکه زمین میخریدم یا خرید فروش میکردم ک پولم در جریان باشه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود