2777
2789

خو بستگی داره 😂😂😂

فک کن مثلا دستی‌ که کثیفه‌ رو کرم بزنی😁 رنگ سفید کرم گرمی. یا قهوه ایی میشه

ولی اکثرا من میشورم چون مشخصه که کِرم‌ روی‌ دستی‌ که تمیز‌ باشه بهتر میتونه آبرسانی‌ کنه یا مرطوب کنه

کسی سوال می‌کند به خاطر چه زنده ای🙂 و من برای زندگی تورا بهانه میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه ،چون آب رسیده به دستم و پوستم خشک شده دلیلی نداره بشورمش ،من پوست دستم تا آرنج به شدت حساسه یه کرم مخصوص بود گرفتم که لازمم نیست قبلش دستام رو بشورم

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕
نه چون در روز باید میانگین ۶ بار کرم به دست بزنی هربارم بخوای بشوریش بعد دستشوییم میری بشوریش که کلا ...

۶بار تو روز باید کرم زد؟؟؟🤔

کسی سوال می‌کند به خاطر چه زنده ای🙂 و من برای زندگی تورا بهانه میکنم
من نه ،چون آب رسیده به دستم و پوستم خشک شده دلیلی نداره بشورمش ،من پوست دستم تا آرنج به شدت حساسه یه ...

مال منم بشدت حساس شده و قرمزه همش

🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻
خو بستگی داره 😂😂😂 فک کن مثلا دستی‌ که کثیفه‌ رو کرم بزنی😁 رنگ سفید کرم گرمی. یا قهوه ایی میشه ...

منم همین فکرو دارم همش

نه چون در روز باید میانگین ۶ بار کرم به دست بزنی هربارم بخوای بشوریش بعد دستشوییم میری بشوریش که کلا ...

تو خونه هستید فقط بعد دستشویی دستاتونو میشورید عزیزم ؟

مال منم بشدت حساس شده و قرمزه همش

من چون همش از الکل استفاده میکنم دستام همه دونه دونه قرمز میشه باید بعد هر رسیدگی آب به پوستم یا الکل بزنم وگرنه قرمز میشه و میسویه 

من چون همش از الکل استفاده میکنم دستام همه دونه دونه قرمز میشه باید بعد هر رسیدگی آب به پوستم یا الک ...

من از بس رسیدگی به دوقلوهام زیاده همش دستم به مایع دستشوییه هر نیم ساعت 😔

من از بس رسیدگی به دوقلوهام زیاده همش دستم به مایع دستشوییه هر نیم ساعت 😔

من ابن کرمم عالیه اگه یادم نره فردا عکسش رو میزارم از مشهد خریدم من .