2777
2789
عنوان

خانمای متاهل ی سوال

1066 بازدید | 67 پست

سلام خانما، ببخشید میخواستم بدونم رنگ پوست خیلی برا آقایون مهمه؟ من پوستم گندمیه ولی ازین مورد میترسم ک بعد ازدواج شوهرم دوس نداشته باشه ینی میخوام ببینم تا چ حد مهمه ؟ و اینکه توی خاستگاری بگم رنگ پوستمو یانه؟ لطفا با دقت جواب بدین😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تو خاستگاری نگو خواهرم بالاخره خودش داره میبینت اینجوری با گفتن تو توجهش بیشتر جلب میشه 

نه به نظر من مهم نیست 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

اتفاقا بعضی آقایون این رنگو بیشتر از پوش سفید دوست دارن

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔

نه بابا طرف چشم داره میبینه دیگه دوست نداره ازدواج نکنه والا

مگه رنگ پوست‌ملاکه

اخلاق و شعورو شخصیت چی‌پس

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍

والا من پوستم سفیده اصن برا شوهرمم فرقی ندا شت انگار

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد