2777
2789
میگن دوو سروصداش زیاده درسته؟؟؟

نه اصلا سر و صدا نداره اصلا احساس نمیکنی که روشنه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم

فداات عزیزم

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
دوو ما پارسال ماشین لباسشویی دوو مدل کاریزما خریدیم خیلی خوبه

صدا نمیده؟؟؟منم خواستم دوو بگیرم گفتن ماشین لباسشویی صدامیده..

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
من گاز جهیزیم اسنوه بود اشغال در اومد جدیدا خواستیم یخچال بخریم کلی پرس و جو کردیم ی تعمیر کلر گفت د ...

اره منم رفتم لوازم خونگی همشون همینو گفتن ولی لنتی دوو انگار باکلاس ترع

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

گاهی اسنوا میاد تو حال بامون چایی میخوره بس ک راه میره و صدا میده

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
صدا نمیده؟؟؟منم خواستم دوو بگیرم گفتن ماشین لباسشویی صدامیده..

نه صدا نمیده عالیه بگیر پشیمون نمیشی ما پارسال دقیقه ۹۰ گرفتیم کارت هدیه یک میلیون هشتصد روش بود