2777
2789

من وسایلم سامسونگه ولی قبلش میخواستم جهازبگیرم ازصدنفرپرس وجوکردیم .دووخیلی بهترازاسنواس .خدمات پس ازفروششم عالیه 

وارانتی هم داره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه صدا نمیده عالیه بگیر پشیمون نمیشی ما پارسال دقیقه ۹۰ گرفتیم کارت هدیه یک میلیون هشتصد روش بود&nbs ...

واااای دقیقا همین بود جشنواره داشت دوو من واسه جهازم خواستم بگیرم شنیدم صدا میدع پشیمون شدم .. فروشنده هم میگفت ماشین لباسشوییش خیلی خوبه از اوناییه ک خیلی کار میکنه و گارانتی ۱۰ سالع داره!

میشه مدلشو بهم بگید؟؟؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
واااای دقیقا همین بود جشنواره داشت دوو من واسه جهازم خواستم بگیرم شنیدم صدا میدع پشیمون شدم .. فروشن ...

اخی هیف باید میگرفتی کاریزما 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
اخی هیف باید میگرفتی کاریزما 

من همه چیشو میخواستم بگیرم ماشین لباسشویی ظرفشویی یخچال و تلوزیون ... دیدم ملت میگن ماشین لباسشوییش خیلییی صدا میده خیلی ترسیدم چون میخواستم لوازممو ست بگیرم ولی الان شما گفتید خوبه دوباره نظرم برگشت روش... مرسی عزیزم♥️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
من همه چیشو میخواستم بگیرم ماشین لباسشویی ظرفشویی یخچال و تلوزیون ... دیدم ملت میگن ماشین لباسشوییش ...

به نصیحت خواهرانه اصلا اصرار نداشته باش مارک وسایلت یکی باشه چون هر شرکتی یه چیزش خوبه مثلا تی وی ال جی از سامسونگ بهتره

این نیز بگذرد  
همچین مدلی من سرچ زدم نیست که اون کداشو نمیدونین

این عکسشه

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
به نصیحت خواهرانه اصلا اصرار نداشته باش مارک وسایلت یکی باشه چون هر شرکتی یه چیزش خوبه مثلا تی وی ال ...

میفهمم ولی متاسفانه ویژگی خیلی خیلی بدمه😭

حالا تلوزیون ک هیچی ولی لوازم اشپزخونه همشون باید ست باشن😐 اخه مثلا من دیدم دوو با ظرفشویی و لباسشویی رنگشون یکی شد وقتی اوکی کردم ولی اگه مثلا یخچال مارک دیگه بگیرم ماشین ی مارک دیگه ست رنگیشونم ب هم میخورع😅 میدونم حساسیت الکیه😑

۸۱۴۰ یا ۸۱۴۳ نمیدونین؟بلخشید خیلی میپرسما چون وسایل اینقدر گرونه که ادم نمیتونه ریسک کنه شرمنده

نه خواهش میکنم عزیزم عکسشو فرستادم واست

من همه چیشو میخواستم بگیرم ماشین لباسشویی ظرفشویی یخچال و تلوزیون ... دیدم ملت میگن ماشین لباسشوییش ...

وای چقدر عجیب که اینجوری گفتم از یه لوازم خانگی پرسیدم گفت دوو پاکشوما مدیا از همه بهتره عمم برای دخترش خریده بود خیلی راضی بود

وای مرسی عزیز خیر ببینی

فدااات عزیزم 😊😙

وای چقدر عجیب که اینجوری گفتم از یه لوازم خانگی پرسیدم گفت دوو پاکشوما مدیا از همه بهتره عمم برای دخ ...

منم نظراتو خوندم والا تو دیجی کالا و سایتا بخاطر همین گفتم