2777
2789
عنوان

نوجونا...

81 بازدید | 6 پست

نمیدونم انگار هیچ کسی و هیچ جایی نیست ما بدبختا رو درک کنه برای بزرگا نینی سایت هست میتونن قشنگ حرف دلشونو بزنن کمک بگیرن بچه هاهم که دقدقه ای ندارن و همه توجه ها بهشونه ولی ماها نه کسیو داذیم نه جیزی کسیم توجهی به ما نداره تنها جایی که میتونیدخودتو خالی کنی دوستته که دوستتم وقتی ناراحتی بهش پیام میدی بهت تیکه میندازه و حالتو بدتر میکنه مثلا میگم متنفرم چقد امروز گنده میگه اره منم جز روزتم پس از منم بدت میاد فوش فوش... بعدم بلاک و میگه برو منم حرف ننیزنم اصلا ارزشی ندارم... ولی وقتی ناراحت باشه باید درکش کنی وگرنه بیشعور ترینی و بازم بلاک هر اتفاقی میوفته میاد به من میگه و حال افسرده من وبد تر میکنه و میگه باید درک کنی ولی دویقه بعد همچی درست میشه و فقط تو اسیب دیدی.... واقعا ننیدونم حرف دلمو به کی بزنم ننیدونم شابد بزرگ تر ها بتونن کمک کنن و با مامان بابامم ننیتونم حرف بزنن چون اونتم درک ندارن فقط یه جوون میتونه درک کنه چون گزرونده و تازگیام گزرونده ای کاش یکی حرف دالمو بفهمه و بهم حق بده و کمکم کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نوجونها بخاطر شرایط سنی و به بلوغ رسیدنشون ، تغییر میکنن ، خشن میشن ، تو‌خودشونن ، با خانواده راحت نیستن و ... فکر میکنن کسی دوستشون نداره و بهشون توجهی نمیکنه ، در حالیکه اصلا اینطور نیست و مادر و پدر بیشتر از همیشه بچه شون رو دوست دارن ولی نمیتونن به بچه شون نزدیک بشن و ارتباط درست برقرار کنن ، نوجوان باید بدونه پدر و مادر درکشون میکنن و محکمتر از قبل پشتشونن و هواشون رو دارن 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
خب نوجونها بخاطر شرایط سنی و به بلوغ رسیدنشون ، تغییر میکنن ، خشن میشن ، تو‌خودشونن ، با خانواده راح ...

🤧❤️ البته من خودمم اصلا کلاااا ادمیم که خیلی تو خودم میریرم اعتماد به نفسم ندارم هر چیزیو بتونم رک بگم خیلی وقته دارن تلاش میکنم بتونم حرف دلمو رک بزنم ولی اصلا صدا ازم در نمیاد... 

🤧❤️ البته من خودمم اصلا کلاااا ادمیم که خیلی تو خودم میریرم اعتماد به نفسم ندارم هر چیزیو بتونم رک ...

حرفهات رو بنویس برای مادرت ، من و پسرم گاهی برای هم‌مینویسیم ، گاهی بیدار میمونیم و با هم حرف میزنیم ، دنیای نوجوانی دنیای عجیبیه و باید بچه حواسش رو‌جمع کنه که با دوستیهای اشتباه یا انتخاب مسیرهای اشتباه و دوری از خانواده زندگی و اینده ش رو خراب نکنه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است