2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این سری از دکترم میپرسم میگم من یادم نمیاد زدم یا نه چی کار کنم

باید حساب کمی اول دبیرستان بودی ک زدن برات چند ساله قبل بود.واینکه ببینی موقع آز خون ازدواج زدی یا نه

خدایا شُکرت❤🧿
میگم حتما انسولین هروز میزنی؟

هرشب قبل از خواب

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
خودت یادته برات زدن؟ چه جوری بود؟ بگو شاید منم یادم بیاد

آره روزیکه رفتیم واسه مشاوره ازدواج توی مرکز بهداشت اونجا برامون آمپول زدن الان ۳ساله گذشته

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
اینجوری ک خیلی سخته😥

دیگه چاره چیه😔

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
حالا این سری از دکترم میپرسم میگم من یادم نمیاد زدم یا نه چی کار کنم

سلام...استرس الکی نگیر خیالت راحت توی اولین آزمایش خون تشخیصی که دکترت برای چکاپ فاکتورای خونی میده مینویسه تیتر آنتی بادی...تیتر آنتی بادی همون پادزهر چند تا بیماری مختلفه و اینجوری اگه شمام یادت نیاد خونت مشخص میکنه که آنای بادی کزاز اینا رو داری یا نه!به همین سادگی...من جز غربالگری دو سه بار دیگه آزمایش خون دکتر برای چکاپم نوشت که هربار هم این تیتر انتی بادی توش بود