2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۸هفته زدم باید قبله ۸ماه بزنی مهمه.بهداشت میزنن

واسه من موقع ازمایش عقد زدن همون کزازه؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
سه سال

پس زدی 

دکترم گفت اونایی که تو این چندسال اخیر عقد کردن براشون زدن

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
ان شاالله به سلامتی.حرکتای نی نی من تقریبا دو روز زیاده دو روز کمه.  من که ترجیح میدم تا جایی ک ...

اهااا بسلامتی اره نی نی من یروزایی کم یروزایی زیاااد ...میگم موقع پهلو شدن میشینی بعد پهلو میشی؟؟من اروم فقط برمیگردم .

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
وا دکتره من چرا داد بهم پس

نمیدونم والا

البته دکتر زنان منم میگفت متفورمین ولی خودش گفت دیابت در تخصص من نیست برو دکتر غدد

منم رفتم فوق تخصص غدد اتفاقا اصرار کردم برام قرص بنویس که بهم اینجوری گفت

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
دکترت انجام میده ۱ماه زودتر؟🤔🤔

۱ماه زودتر نمیشه ۲هفته زودتر از سونو یعنی ۳۸ هفته

بچه ها شما بهداشت رفتيد تشكيل پرونده داديد؟من هفته ٢٩ هنوز نرفتم😆

تشکیل پرونده نمیخواد ک واسه واکسن.هم واکسنه تو هم نی نی و خودشون بدون پرونده میزنن من پرسیدم

خدایا شُکرت❤🧿
اخه ب دوستمون گفتی زایمانت با اونه ۳۱تیر .بعد تو گفتی ۳۱ خرداد!!!!!

نه دوستمون گفت زایمانش ۱۴تیره منم گفتم ۱۴ تیر ولی میخام ۳۱ خرداد سز بشم

نمیدونم والا البته دکتر زنان منم میگفت متفورمین ولی خودش گفت دیابت در تخصص من نیست برو دکتر غدد من ...

شک انداختی منو اخه من قندم ۱۰۱ بود ناشتا برام قرصو نوشت میخورم نگفت برو غدد

خدایا شُکرت❤🧿
اهااا بسلامتی اره نی نی من یروزایی کم یروزایی زیاااد ...میگم موقع پهلو شدن میشینی بعد پهلو میشی؟؟من ...

من اروم برمیگردم مگه میشه هر دقیقه توو خواب نشست واقعا امکانش نیست

خدایا شُکرت❤🧿