2777
2789
اره منم شکمم کوچیکه ...من امروز درد واژن داشتم استخونش انگار شکسته بود ولی گرم کردم بهتر شد😁هروقت س ...

درده استخونه واژن من از ۴ماهگی داشتن.گرم نباید کرد باعثه شل شدن دهانه رحم و ....میشه خطر داره ..سزار هم باید بببینی دکترت میکنه یا نه چدن الان طبیعی بخشنامه زدن 

خدایا شُکرت❤🧿
بارداری هرکی علایم خودشو داشت واسه من علایمش مثه پری بود با همون دردو ...

حالت تهوع نداشتین؟

منم موقع دخترم همین حالت پریودی و درد زیر دل

الانم همینه.انگار نه انگار ی تجربه همین مدلی داشتم😑😑

توکل به بزرگی خودت خدا🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من نمی دونم تو ۱۰ سال پیش زدم یا نه

چند سال پیش عقد کردی؟

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
اره منم شکمم کوچیکه ...من امروز درد واژن داشتم استخونش انگار شکسته بود ولی گرم کردم بهتر شد😁هروقت س ...

ان شاالله به سلامتی.حرکتای نی نی من تقریبا دو روز زیاده دو روز کمه.  من که ترجیح میدم تا جایی که میشه از خرداد فاصله بگیرم بعد زایمان کنم چون امتحانای دانشگامه😁

التماس دعا🤲🌹🌹
درده استخونه واژن من از ۴ماهگی داشتن.گرم نباید کرد باعثه شل شدن دهانه رحم و ....میشه خطر داره ..سزار ...

اره ولی با اتو ی حوله یکم گرم میکنم میزارم در حد دوسه بار وگرنه نمیتونم راه برم حتی

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷