2777
2789
عنوان

خون تومدفوع کودک ۲۰ماهه

152 بازدید | 21 پست

سلام خانمادخترم ۲۰ماهشه آلرژی شدیدغذایی ودارکیی دارشیر خشک نیپئوکیت میخوره موادغذایی مصرفیشم محدوده امروز بعدازدفعش دیدم سطح مدفوعش یکمی خونیه روشنم بود تقریبا اندازه نصف قطره خیلی حالم بده اینقدکردم دارم میمیرم ازاسفندتاحالا یکم مقعدش خراش حالت شقاق داشت برومش دکترگوارشش فقط زینک دادیبوستم نداره روزی دوباردفع داره ولی اول مدفوعش که امروزم خونی بوداکثراسفته مقعدش نگاه کردم تاجایی که اجازه میداددیدم زخم نبود دفعه دیگه که مدفوع کرددیگه خونی نبود واقعا حالم بده ازظهرتاحالا هیچی نتونستم بخورم ازغصش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی خانمی   گهواره رو نصب کن اونجاخیلی مادرا هستن هرسوالی داشته باشی افرادی که تجربه داشته باشن راهنماییت میکنن، توغذاش الوبریز، شاید شیرخشکش براش مناسب نیست، چرب کن مقعدشو، داخل نافش باروغن زیتون همش چری کن وای چقدرناراحت میشم بچه ها مریص میشن😔

اخی خانمی   گهواره رو نصب کن اونجاخیلی مادرا هستن هرسوالی داشته باشی افرادی که تجربه داشته ...

فداتبشم آلرژی داره آلو نمیتونه بخوره روعن زیتونم اسهال شدیدش میکنه حتی اگه کمترازچایخوری بدم.بالاترین وبهترین شیرخشک آلرژیو میخوده مقعدشو چرب میکنم ولی احساس کردم امروز خیلی به خودش فشارآورد

اگه دیگه اوکی شده که هیچی ولی اگه باز دیدی ببرش دکتر. ان شاا... که چیزی نیست .

فداتبشم دعاکن توروخدا بچم خیای مظلومه دعاکن خوب شه هیچی نمیتونه بخوره دعاکن من بمیرم ولی بچم هیچیش نشه من طاقت ندارم