2777
2789
عنوان

خون تومدفوع کودک ۲۰ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 21 پست
فداتبشم دعاکن توروخدا بچم خیای مظلومه دعاکن خوب شه هیچی نمیتونه بخوره دعاکن من بمیرم ولی بچم هیچیش ن ...

هیچی نیست بابا چرا انقدر نگرانی؟خدا نکنه  ان شاا... همیشه تنتون سالم و سلامت باشه.

ببین من طرف شوهرم همه بچه ها همینن.هیچکدومم طوریشون نشده و بعد از ۲ ۳ سال اوکی شدن.

🖇❤️

هیچی نیست بابا چرا انقدر نگرانی؟خدا نکنه  ان شاا... همیشه تنتون سالم و سلامت باشه. ببین من طرف ...

خونودیدم حالم خراب شدمن خیلی روش حساسم بخدا تواین ۲۰ماهه کای وزن کم کردمازاسترس هیچی ازم نمونده.شوهرم ارومتره میگه بچس زیادزورزده یدفعه داره مویرگشو پاره کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونودیدم حالم خراب شدمن خیلی روش حساسم بخدا تواین ۲۰ماهه کای وزن کم کردمازاسترس هیچی ازم نمونده.شوهر ...

من انقدر از این خونا دیدم.هیچی نیست و زود خوب میشه.مطمئنی چیز جدید نخورده میوه هایه فصل یا خودت ندونی چیزی خورده باشه.

🖇❤️

من انقدر از این خونا دیدم.هیچی نیست و زود خوب میشه.مطمئنی چیز جدید نخورده میوه هایه فصل یا خودت ندون ...

نه عشقم بچم اصلا نمیدونه خوراکی چیه چون عذاشومیگس کرده میخوره اصلا به جزموزتاحالا میوه ای نخوده موزم له میکنم اصلا خوداگی دستش نمیگیره .شماچیرجدیددادی خون دیدی؟

نه عشقم بچم اصلا نمیدونه خوراکی چیه چون عذاشومیگس کرده میخوره اصلا به جزموزتاحالا میوه ای نخوده موزم ...

پسرم شیر خودمو میخورد.گاهی پیش میومد خودم چیزی میخوردم که لبنیات گاوی توش بود اسهال خونی میشد.

یبارم جشن دندونیش من ندونستم یکی بهش آش با کشکش داده بود که خیلی شدید بود.یه هفته طول کشید تا خوب شد.

🖇❤️