2777
2789
عنوان

گره تیروییدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 114 پست
دوستان لطفا بگین چی نخوریم که ضرر نکنه و اینکه حرص و جوش و استرس ضرر داره یا نه 

من فقط میدونم غذاهای دریایی و نمک دریا برامون خوبه باید این استرس و کم کنیم که من نمیتونم

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی هست که چندسال داشته باشه و مشکلی نداشته باشه لطفا بهمون انرژی بدین من استرسی هستم بهم انرژی بدین ...

نترس عمه من داره با همسایمون خدا رو شکر خوبن 😍😍😍

من فقط میدونم غذاهای دریایی و نمک دریا برامون خوبه باید این استرس و کم کنیم که من نمیتونم

عزیزم دکتر به من گفت نمک کم بخور و قرص ویتامین د3 هم حتما مصرف کن..  من انتی تی پی او بالا و تیروییدم پرکار شده...   اینم از عوارض کرونای لعنتی بود...  خدا نسازه برای باعث بانیش... 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

منم همش استرسی .مال من توده دارم تو سینم بخاطر اون خیلی استرس کردم استرس اون زد اینطوری شدم میدونم که استرس خیلی بلا سر آدم میاره واقعا بزاریم کنار خدا خودش کمک کنه

انشالله که چیزی نیست عزیزم نیازی هم به نمونه برداری نداشته باشی ❤️

ممنون گلم..  برام دعا کن  

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
انشالله که چیزی نیست عزیزم نیازی هم به نمونه برداری نداشته باشی ❤️

ممنون گلم..  برام دعا کن  

عزیزم دکتر به من گفت نمک کم بخور و قرص ویتامین د3 هم حتما مصرف کن..  من انتی تی پی او بالا و تی ...

ببین اگه تیروئید پرکار داری یه وقت سونو هم گفت گره داری نگران نباش بخاطر پرکاریه 

دکتر به من گفت برو آزمایش اگه تیروئیدت پرکار بود نیاز نیست بری نمونه ولی برای من پرکار نیست نرمال فقط انتی تی پی او بالاست