سلام دوستان من ازمایش دادم Tpo زیاد بود و سونو هم دادم گفت چندتا ندول ریز هست دکتر دیروز بردم گفت گره تیروییدی داری و بهم هیچ دارویی نداد گفت دو ماه دیگه آزمایش نوشته جوابشو ببرم براش .نبایو بهم دارو میداد کسی هست که ندول داره نگرانم این ندول یا گره چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فقط میدونم غذاهای دریایی و نمک دریا برامون خوبه باید این استرس و کم کنیم که من نمیتونم
عزیزم دکتر به من گفت نمک کم بخور و قرص ویتامین د3 هم حتما مصرف کن.. من انتی تی پی او بالا و تیروییدم پرکار شده... اینم از عوارض کرونای لعنتی بود... خدا نسازه برای باعث بانیش...
زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
من فقط میدونم غذاهای دریایی و نمک دریا برامون خوبه باید این استرس و کم کنیم که من نمیتونم
منم همش استرسی .مال من توده دارم تو سینم بخاطر اون خیلی استرس کردم استرس اون زد اینطوری شدم میدونم که استرس خیلی بلا سر آدم میاره واقعا بزاریم کنار خدا خودش کمک کنه