2777
2789
عنوان

گره تیروییدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمونه برداری سخته و اینکه با دارو رفع میشه؟

سخت که فکر کن آمپول و میزنن تو گردنت درد هم کمی داره ولی خیلی سخت نیست نگران نباش 

چندتا دکتر رفتم هیچکدوم دارو ندادن

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
سخت که فکر کن آمپول و میزنن تو گردنت درد هم کمی داره ولی خیلی سخت نیست نگران نباش  چندتا دکتر ...

عزیزم دکتر برای من سونو نوشته..  از ترسم هنوز نرفتم..  اگه بگه  داری وبرو نمونه برداری شهامتشو ندارم... نمیدونم چیکار کنم؟؟ از روی گردن مشخص نیست؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
عزیزم دکتر برای من سونو نوشته..  از ترسم هنوز نرفتم..  اگه بگه  داری وبرو نمونه بردار ...

میدونم عزیزم منم که بهم گفتم گره داری برو نمونه نشستم کلی گریه کردم ولی باور کن الکی به خودم استرس دادم چیز خاصی نیست میری خیالت راحت میشه من اسفند برای بار دوم رفتم نمونه الان بدونی که خیلی بهتره نترس حتما برو 

میدونم عزیزم منم که بهم گفتم گره داری برو نمونه نشستم کلی گریه کردم ولی باور کن الکی به خودم استرس د ...

مگه برا شما اندازش چقدر بود که رفتین نمونه .منم استرسی هستم خدا خودش رحم کنه واقعا 

من تنها چیزی که فهمیدم همه این درد وبلاها همگی از غصه خوردن و ناراحتی الکی هست من که بخاطر استرس و ن ...

منم همینطور انقدر که استرسیم و غصه همه رو میخورم دکتر بهم گفت مثل سم میمونه برات 

Tpo شما چند بود 

قربون خدا برم اینا چین به حق این ماه عزیز برا هممون معجزه شه خوب خوب شیم 

انشااله عزیزم..  منم همش دعام همینه مخصوصا دیشب خیلی دعا کردم..   

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
من تنها چیزی که فهمیدم همه این درد وبلاها همگی از غصه خوردن و ناراحتی الکی هست من که بخاطر استرس و ن ...

دقیقا منم... 

میدونم عزیزم منم که بهم گفتم گره داری برو نمونه نشستم کلی گریه کردم ولی باور کن الکی به خودم استرس د ...

باشه عزیزم..  ممنون از دلداریت