2777
2789
عنوان

گره تیروییدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 114 پست
ببین اگه تیروئید پرکار داری یه وقت سونو هم گفت گره داری نگران نباش بخاطر پرکاریه  دکتر به من گ ...

عزیزم خدا رو شکر که تیروئیدت مشکل نداره.. والا  من پرکارم..  دکتر دوز قرصهامو زیاد کرد و سونو تیروئیدم برام نوشت...  گلم ویتامین د3 برای انتی تی پی او بالا خوبه حتما بخور..  انشااله شما هم خوب خوب شی

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من نمونه برداری ننوشت گفت دو ماه دیگه ازمایش بده .با اینکه فک کنم سه چهار میلی متر بود

شاید نیاز نبوده خب انواع مختلف داره 

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
عزیزم خدا رو شکر که تیروئیدت مشکل نداره.. والا  من پرکارم..  دکتر دوز قرصهامو زیاد کرد و س ...

مرسی عزیزم حتما میخورم انشاالله 

شاید نیاز نبوده خب انواع مختلف داره 

اهان برام دعا کنین یعنی بیاین تو این شب ها برا هم دعا کنیم تا همگی خوب خوب شیم من که با امام رضا عهد بستم ان شتالله امام رضا هم شفامو از خدا بگیره 

منم مادرم داره...دکتر طب سنتی بهش گفته فقط بخاطر غصه زیاده...مادرم خیلی اهل غصه خوردنه

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
اهان برام دعا کنین یعنی بیاین تو این شب ها برا هم دعا کنیم تا همگی خوب خوب شیم من که با امام رضا عهد ...

آره خیلی خوبه انشاالله که همگی گره هامون برطرف میشه😍😍

منم پرکاری خفیف داشتم سونو دادم ولی طبیعی بود ادبته قرص میخورم اما نمیدونم اگر نودل ندارم پس چرا پرک ...

عزیزم شما خفیفه..  خدا رو شکر کن که نداری... 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
عزیزم خدا رو شکر که تیروئیدت مشکل نداره.. والا  من پرکارم..  دکتر دوز قرصهامو زیاد کرد و س ...

عزیزم منم پرکاریم ولی دوز قرصم رو کم کرده دکتر در طول یک سال و سونو من طبیعی بود ولی نمیدونم اگر گره تیرویید ندارم پس این پرکاری از چی حاصل شده 😔

بله دقیقا‌ منم عزیز از دست دادم اینطور شدم . دارو هم زیر نظر متخصص للوتیرکسین میخوام ک بزرگتر نشه. گاهی هم آزمایش و سونو میدم. البته باید شش ماه ی بار باشه ک تنبلی میکنم ولی نگران نباش

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی...