2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید از عادت‌های بدمون بگیم😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 56 پست
لخت میخابم بدون شلوار چن بار تاحالا شرفم رفته کف پام😩

وایی من نمیتونم😶

ولی نامزدم(عقدیم) بدون لباس میخوابه هرکار میکنم نمیتونم تکرش بدم😂😕

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 
من وسواس دارم موقع بیرون رفتن همگی از خونه چندبار اجاق گاز رو چک کنم گاهی در اپارتمانو می بندم باز ب ...

این عادتو مامان منم داره وسط راه مارو برمیگردونه تا دوباره گاز و ... رو چک کنه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان دارید از عادت های بدتون میگید؟  بازی کردن با مو الان عادت بده ؟یا گذاشتن بالش بین پا؟&nbs ...

🤣🤣🤣🤣🤣

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
من وسواس دارم موقع بیرون رفتن همگی از خونه چندبار اجاق گاز رو چک کنم گاهی در اپارتمانو می بندم باز ب ...

این یکی از اختلالات اضطرابی

شما دچار  وسواس عملی شدید 

به روانشناس مراجعه کنید

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
شل حرف میزنم يه بار صدامو ضبط کردم همينجور شل حرف زدم بعد خودم نمیفهمیدم چی ميگم    

🤣🤣🤣🤣🤣

منم پشت تلفن ناخودآگاه صدام نازکتر میشه مخصوصا بله گفتنی😅

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

دیر خوابیدنم 

اینکه وقتی کاری شروع میکنم استرس میگیرم و خودمو دست کم میگیرم و ولش میکنم 

اینکه اینا باعث شده فکرم درهم برهم باشه

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣

پوست لبمو میکنم 

خیلی ادم استرسیم مثلا فردا میخوام برم مهمونی یا کسی بخاد بیاد استرس میگیرم....

زوووود عصبی میشم

خیلی کم حرفم مثلا دوروز برم مهمونی همونجا میشینم هیچ حرفی نمیزنم

نمیتونم به کسی محبتم رو ابراز کنم مثلا تو چت هی قربون صدقه میرم اما پیشش باشم اصلا

و.......😔☹️

چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓                      خوب با منم دوست باشید دیگهه😪                 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜                                     یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸                تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂                                      یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤                    من همتونو دوست دارممممم😍               البته بجز مردا 😒😒😏                                           😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜