2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید از عادت‌های بدمون بگیم😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست لبمو میکنم

زخم ببینم جایی خشک شده میکنم

از یکی ناراحت شم بهش نمیگم میذارم جم شه یهو کات میکنم

پس انداز کردن برام سخته

وسط غذا آب با یخ میخورم البته میخوردم الان ترک کردم

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من وسواس دارم موقع بیرون رفتن همگی از خونه چندبار اجاق گاز رو چک کنم گاهی در اپارتمانو می بندم باز برمیگردم دوباره نگاه میکنم دوباره میرم بیرون

فکر میکنم روشنه و چیزی ممکنه بسوزه یا حتی خونه اتیش بگیره

الان دارید از عادت های بدتون میگید؟ 

بازی کردن با مو الان عادت بده ؟یا گذاشتن بالش بین پا؟ 

اتفاقا دومی یه روش برای نگرفتن کمر درده که دکتر به من گفت ‌😐

چقدر نازید با این عادتای بدتون😐

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

باید بالشتو تکیه بدم به دیواری جایی و بجز این اصلا نمیتونم . عادت کردم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

ناخنمو با دندون می کندم روانکاوم گفت بعد از هر بار که دستت رفت توی دهنت به محض برخود دستت رو در بیار و محکم از یک دقیقه تا بی نهایت فشار بده و باز و بسته کن در حدی که دستت سر بشه و واقعا نا نداشته باشی انجامش بدی دست باید حسابی درد بگیره توی ضمیر ناخودآگاهت شکل میگیره که اگر دستم بره سمت دهنم بعدش تنبیه در انتظارمه همین باعث میشه تکرار نشه 

بهم گفت چهار الی پنج مرتبه اگر صحیح و درست انجام بدی رفع میشه 

باور نکردم 

ولی واقعا حذف شد 

نکته ش اینه که وقتایی که دستتون سمت دهن نرفته نباید این کار رو انجام بدین بگین می‌خوام تمرین کنم نه فقط وقتی که دست به دهن برخورد کرد اون موقع باید انجامش داد

.

من اول استرس گرفتنی 

پوست لبمو میکنم دوم ی اتفاق میوفته همه خانوادم از حالتهام میفهمن چون عصبانی میشی تند تند غذا میخورم حالا خوشحال بودنی هیچی نمیخورم 

سوم جو گیرم

چهارم موقع خواب دورم باید بالش باشه یکی زیر سرم یکی راست یکی چپ 

پنجم تنبلم

ششم وقتی ی اتفاق خوب یا بد میوفته همه چیز برام بی معنی میشه فقط فکرم تمرکز اون میشه

هفتم یکی بهم میگه توو گریم میگیره اینو جدیدا شدم

تلاش کردم ولی همون موندم

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘