2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید از عادت‌های بدمون بگیم😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 56 پست
درست میگین شما ولی فقط روی اجاق گاز مشکل دارم برای همین خیلی نگرانش نبودم  اگر برم ولی بهتر هس ...

خب این نشون میده شما آدم مضطربی هستید که وسواس چک کردن دارید 

بعضیا وسواس تمیز کردن دارن 

اینا همشون جزو وسواس عملی هستن

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
پوست لبمو میکنم  خیلی ادم استرسیم مثلا فردا میخوام برم مهمونی یا کسی بخاد بیاد استرس میگیرم... ...

مورد آخر منم همینطوری...یکی بهم زنگ بزنه همش میگم خب دیگه....خب دیگه طرف میگه انگاری کار داری و😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت های بدم یکی اینکه زود صمیمی میشم 

دوم اینکه خیلی دلم برا همه میسوزه 

همه رو زود میبخشم  حتا دشمنمو هیچوقت از کسی به مدت زیاد ناراحت نمی‌مونم 

اینکه زود گریم میگیره و دلم می‌شکنه زودم فراموش میکنم

من پوست دور ناخنامو میکنم...خیلی صفا میده 😐😐😐

همیشه با صابون موهامو میشورم🙄

همیشه باید شکلات تلخ بخورم عادت کردم دیگ😋

دو س لقمه اول غذای برنجی رو باید با نون بخورم😅😂

موهای کوچولو رو انگشتای دستمو با موچین میکنم واقعا صفامیده😂

موقف چت کردن با کسی مدام صفحه رو بالا پایین میکنم دیگ گوشی ب غلط کردن میفتع😑😂

وسط تابستونم اب یخ نمیخورم🙁شبام پتو میندازم سرم

زیاد نمک میخورم فعلا ترکش نکردم😪😥

همینا دیگ😐

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
من پوست دور ناخنامو میکنم...خیلی صفا میده 😐😐😐 همیشه با صابون موهامو میشورم🙄 همیشه باید شکلات ت ...

😅😅😅

کندن موهای کوچولو با موچین خیلی باحال بود.نمیدونم ولی کجاش صفا داره😂😂

😅😅😅 کندن موهای کوچولو با موچین خیلی باحال بود.نمیدونم ولی کجاش صفا داره😂😂

امتحان کن اینقد خوبه😂😂😂🤭🤭🤣🤣

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
امتحان کردم اشک از چشمه چشمانم جاری شد😭😭😭 ممنون ک عادت‌های خوبتو بهم یاد دادی🤣🤣

عزیزم گفتم موهای کوچولو روی انگشت...موی کجاتو کندی🤣🤣🤣🤣🤣خواهش میکنم چیزی یادم اومد دوباره میگمش