2777
2789
عنوان

نهمی ها بیاید خبر خوش

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 36 پست
فک کنم اگ امتحانا رو واس دوازدهمیا واقعا حضوری کنن تلفات بدیم😐

اگه واقعا نهم و دوازدهم حضوری شه تلفات چیه خواهر چیزی فراتر از تلفات😐 انگار ماها کرونا نمیگیریم😒

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تابوده این دوپایه امتحانات هماهنگ ک مهم داشتن پس غیرحضوری نیست 

بعد اینکه میتونن توفضای باز برکزار کنن حیاط مدرسه ها جون میده برا فضای امتحاتی

این همه.کنکور و ازمونو....باجنعیت زیاد لغو نشد و برگزار کردن حالاامتحانومجازی کن

بنظرمن محاله

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

دیروز بهم پیام دادن بهم گفتن امتحانا غیر حضوری شد بعدم عکس وفیلم فرستادن دوستام منم اومد نی نی سایت تاپیک زدم 

بعدش معلوم شد هم عکس هم فیلم دستکاری شده بودن

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
شما درستو بخون

واقعا متاسفم واسه یع سری ک فکر میکنن بچه ها بخاطر درس نخنوندن میگن اینجوری

خودتونم بودید همیو میگفتین

درس مهم تراز جون ادماس؟

شماها ب هم نوعتونم رحم نمیکنید رسما 

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡
با 2 ساعت امتحان دادن جون کسی به خطر نمیفته

توام بیا بشین اونجا ببینم میگیری یا ن

خیلیا مشکل قلبی دارن بدنشون ضعیفع

کلی معلم پارسال فوت سدن بخاطر کرونا

تو ساعت یه روز درمیون

بحث با شما بی فایدس کلا فکر میکنید شما خوبید 

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡
واقعا متاسفم واسه یع سری ک فکر میکنن بچه ها بخاطر درس نخنوندن میگن اینجوری خودتونم بودید همیو میگفت ...

جالبه خودشون لم دادن رو تخت و باز میان اظهار نظرم میکنن😂هرچی میگی سریع میان میگن درستو بخون.حالا انگار خودشون الان متخصصی چیزین.دغدغه ی دیگه ای جز اینکه تو نینی سایت بچرخنو از مادرشوهر حرف بزنن ندارن بد میان فاز نصیحت برمیدارن😐😂توجه نکن تو عزیزم.💛

جالبه خودشون لم دادن رو تخت و باز میان اظهار نظرم میکنن😂هرچی میگی سریع میان میگن درستو بخون.حالا ان ...

اینا همونیاین ک میرن شمال و مسافرت و امارو انقدر زیاد کردن

تو تهران روزی ۱۰۰نفر میمیرن منی ک از اول کرونا بابام نزاشته پامو بیرون بزارم تو خونه الان بخاطد یه امتحان باید برم کرونا بگیرم بیامو خانوادمو درگیر کنم

با این وضعیت انگلیسی و هندی و افریقایی خدا ب خیر کنه

اینا همونیاین ک میرن شمال و مسافرت و امارو انقدر زیاد کردن تو تهران روزی ۱۰۰نفر میمیرن منی ک از اول ...

همون دیگه..یکم درک ندارن.حالا اگر خودشون یا بچه هاشون بود ببین چیکار میکردن😂

توام بیا بشین اونجا ببینم میگیری یا ن خیلیا مشکل قلبی دارن بدنشون ضعیفع کلی معلم پارسال فوت سدن بخ ...

من فکر نکردم خوبم این فکر شما کردی کدوم معلم فوت کرده از کجا معلوم واسه امتحان بوده شاید رفته مسافرت شاید رفته مهمونی ببین اینجا شما ده تا صفحه هم بنویسی امتحانا این دوتا پایه حضوریه