ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... . 😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤ گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!). غیر تـÃـو از همـه دنیـا دیگه سیره قلبـ💘ـم ❤یهنفره،ولی خب همه کس منه❤ 💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙 A💏M از یجـایـی بـه بعـد اون دیگه عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته)! "Àmĭʼn"
من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡
عزیزم از کجا مطمئنی؟دوستمون تو اموزش پرورشه گفت نهم و دوازدهم حضوریه ولی بقیهپایه ها نه😕 من خودم نهمم ولی دیگه روانی شدم😫
ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤